background img
banner
banner

Ομάδα ενδυνάμωσης και εμψύχωσης εφήβων στο Αίγιο

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε ΑΧΑΪΑΣ «ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ»

«Εάν: είσαι έφηβος 15 -17 ετών με ανησυχίες και δημιουργική διάθεση, σε ενδιαφέρει να μοιραστείς με συνομηλίκους σου τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου, σε ενδιαφέρει να αξιοποιήσεις τις ιδέες των άλλων για να διαμορφώσεις τη δική σου άποψη για τα πράγματα, θέλεις να βρεις ένα χώρο που θα σου επιτρέπει να εκφραστείς ελεύθερα και με ασφάλεια, τότε, σε περιμένουμε στην ομάδα εφήβων!».

Τα παραπάνω αναφέρονται στην πρόσκληση του Κέντρου Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» σχετικά με την ομάδα ενδυνάμωσης και εμψύχωσης εφήβων στο Αίγιο. Οι έφηβοι τα προηγούμενα χρόνια είπαν: «Θα σύστηνα την ομάδα, πρώτον γιατί είναι μια πολύ ευχάριστη διακοπή από την έντονη καθημερινότητα και δεύτερον γιατί θα αλλάξεις πολλά πράγματα στον τρόπο σκέψης σου», «Κέρδισα φίλους και κομμάτια του εαυτού μου που δεν είχα βρει». «Κέρδισα πολλά συναισθήματα μέσα από την ομάδα όπως χαρά, αλληλεγγύη, σοφία, ηρεμία, γαλήνη και φυσικά ενθουσιασμό», «πολλές φορές ένιωθα πολύ πιεσμένη και γενικά με βοήθησε πολύ η ομάδα σε πολλά πράγματα και σας ευχαριστώ που με κάνατε να νιώθω πιο όμορφα!!!». «Νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση, νιώθω ότι μπορώ να καταφέρω τους στόχους μου και έχω αναθεωρήσει σε πολλά πράγματα ακούγοντας τις ιδέες να και τις απόψεις των άλλων. Κέρδισα επίσης 14 υπέροχους φίλους». «Πιστεύω πως είναι μια καταπληκτική εμπειρία που κάθε παιδί αξίζει να ζήσει!»

Η ομάδα φέτος θα ξεκινήσει μέσα Νοεμβρίου, θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα, στο Στέκι της εθελοντικής ομάδας πρόληψης «Διέξοδος» Αιγίου (προαύλιο Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα, είσοδος από Κλ. Οικονόμου.) Η ημέρα και ώρα των συναντήσεων θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τους εφήβους που θα δηλώσουν συμμετοχή. Η ομάδα θα συντονίζεται από στέλεχος της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας «Καλλίπολις» και η συμμετοχή σε αυτήν είναι δωρεάν.

Για δήλωση ενδιαφέροντος ή για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά και ώρα 8:00-15:00 στα τηλ 2610 226948 & 2610 623290, υπεύθυνη κα Γιάννα Ζορμπά. Ή να αποστείλετε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής σας: e-mail: [email protected], http:// www.kpachaia.gr Facebook: kpachaiaskallipolis.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr