background img
banner
banner

“KARTELL OF THE CITYSCAPE”: Ανατρέποντας όλα τα standards στη διασκέδαση στο Αίγιο

Ρητή… συμφωνία ώστε να γεμίσει τις μέρες αλλά και τα βράδια μας με όμορφες ξεχωριστές στιγμές, έχει «υπογράψει» το cafe, cocktail, snack bar «Kartell of the cityscape».

Ένας νέος ουσιαστικά χώρος που δημιουργήθηκε στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Ρωμανιώλη 2, ανατρέποντας όλα όσα γνωρίζαμε ως τώρα στην διασκέδαση στο Αίγιο…
Εμπνευστές του «Kartell» είναι δύο άνθρωποι του χώρου που γνωρίζουν το αντικείμενο όσο λίγοι και επιθυμούν, με την κίνησή τους αυτή, να δημιουργήσουν ένα σημείο αναφοράς. Ο Κώστας Βλάχος γνωστός από την επιχειρηματική του δράση και στον χώρο της αναψυχής και ο Βασίλης Ανδριοσόπουλος ιδιοκτήτης του καφέ «Πατς» στην Περιμετρική, με τον τελευταίο μάλιστα στο παρελθόν να έχει εργαστεί στην πλειοψηφία των καταστημάτων του Αιγίου.

Η συνεργασία δύο ανθρώπων του χώρου…

Πώς προέκυψε όμως η συνεργασία τους; Ο Βασίλης Ανδριοσόπουλος αναφέρει στο “protionline.gr”: ΄΄Για πολλά χρόνια εργάστηκα ως μπάρμαν στα περισσότερα μαγαζιά του Αιγίου μέχρι που δημιούργησα το καφενείο στην Περιμετρική το οποίο διατηρώ εδώ και έντεκα χρόνια. Επιθυμούσα να επιστρέψω κεντρικά του Αιγίου με κάτι δικό μου και η συνεργασία με τον Κώστα Βλάχο προέκυψε αβίαστα διότι πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά΄΄. Αλλά και ο Κώστας Βλάχος με τη σειρά του, επισημαίνει: ΄΄Με τον Βασίλη μας συνδέει το γεγονός ότι είμαστε γνώστες του χώρου και ότι φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε κάτι καινούριο στα πρότυπα καταστημάτων εκτός περιοχής. Θέλαμε να δώσουμε στον κόσμο κάτι διαφορετικό και, όπως φαίνεται, το πετυχαίνουμε΄΄.

Στυλ και υψηλή αισθητική

Το κατάστημα, που βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες γωνιές της πόλης, ακριβώς στην είσοδο των Υψηλών Αλωνίων, ανακαινίστηκε πλήρως και αποτελεί κάτι εντελώς διαφορετικό, λειτουργώντας στα standards μεγάλων πόλεων. Το χαρακτηρίζουν το ιδιαίτερο στυλ του, ενώ και το όνομά του ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του κτιρίου, αλλά και με την ιδιοσυγκρασία των ιδιοκτητών του. «Δυνατό» σημείο του, η αισθητική, το χρώμα, η πολύ καλή εξυπηρέτηση αλλά και η ποιότητα των ειδών που διαθέτει.

Καφές, σνακς και ποτό

Ήδη σε λιγότερο από έναν μήνα λειτουργίας, καταφέρνει να προσελκύει κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, είτε για να απολαύσουν το πρωί τον καφέ, τους χυμούς και τα ροφήματα, είτε για κάποιο λαχταριστό σνακ. Να σημειωθεί ότι το κατάστημα διαθέτει νόστιμα burger, club sandwich, φρέσκες σαλάτες και άλλα σνακ που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Στα αξιοσημείωτα και βάφλες, παγωτά και γλυκά που ξετρελαίνουν. Βέβαια, εκλεκτά ποτά και cocktails κάνουν κάθε βραδιά μαγική!

Η μουσική το… χαρακτηρίζει

Και πώς να μην είναι άλλωστε όταν την όμορφη ατμόσφαιρα και τα ποτά έρχεται να συμπληρώσει και η πολύ καλή μουσική, επιλεγμένη από δοκιμασμένους Djs με ήχους βγαλμένους από τις καλύτερες δεκαετίες των 70s, 80s και 90s. Παρασκευή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στα decks είναι ο έμπειρος Κώστας Χριστόπουλος, κάθε Πέμπτη ο αγαπημένος Νίκος Ζαντές με ελληνικό πρόγραμμα, ενώ Σάββατα και Κυριακές το… ραντεβού είναι με τον πολύ καλό Άρη Σμοΐλη. Επίσης, για ορισμένες Παρασκευές το «Kartell» προετοιμάζει διάφορα events όπως live προγράμματα που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!

Το «Kartell» μας περιμένει κάθε στιγμή της ημέρας και το βράδυ μέχρι αργά. Δεν έχουμε παρά να το ανακαλύψουμε και να το… προσυπογράψουμε…


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr