background img
banner
banner

Ξεκίνημα με μεγάλη νίκη για τον Κεραυνό (75-72) | ΦΩΤΟ

Η κατάθεση ψυχής που έβγαλαν όλοι οι οι παίκτες στο παρκέ, η ευστοχία στα τρίποντα και το… βάρος της φανέλας, ήταν τα στοιχεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη νίκη του Κεραυνού επί του Αίολου Αγυιάς με 75-72. Η ομάδα του Αιγίου ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η κόντρα σε όλα τα προγνωστικά αφού εκτός από την πολύ ποιοτική ομάδα του Αίολου (και φαβορί για τον τίτλο) είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με απουσίες λόγω τραυματισμών. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Νίκος Αρβανίτης δεν είχε στη διάθεσή του 6 παίκτες και συγκεκριμένα τους Μανωλόπουλο, Σακελλαρόπουλο, Νάτσκο, Σένα, Αλ. Παρίση, Τζερμπατζίδη και τον Ζαφειρόπουλο να αγωνίζεται την τελευταία στιγμή χωρίς καμμία προπόνηση τις προηγούμενες ημέρες (και μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους).

Ο Κεραυνός ήταν μπροστά στο σκορ από το ξεκίνημα, έφτασε στο 31′ στο +8 (62-54) και παρότι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 70-70 στο 38΄, οι παίκτες του έδειξαν ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία στο τελευταίο δίλεπτο και πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη.
Κατσαβόπουλος, Ντούλες, Ζαφειρόπουλος, Παπαγεωργίου και Σταθακόπουλος ήταν οι κορυφαίοι, ενώ από τον Αίολο καλύτεροι ήταν οι Γιαννικόπουλος, Θεοδωρόπουλος και Αγγελόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρακάσης, Σοφιανόπουλος και Τσακιράκη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-22, 40-34, 57-54, 75-72.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Αρβανίτης): Σωτηρόπουλος 1, Ντούλες 18(4), Παπαγεωργίου 10(1), Σταθακόπουλος 10, Κατσαβόπουλος 20(2), Ζαφειρόπουλος 12 (3), Μιχ. Παρίσης 4(1), Τριανταφύλλου, Σπηλιωτόπουλος, Σμοίλης.

ΑΙΟΛΟΣ (Παπαδημητρίου): Χουλιαράς 6, Ροκανάς 9(1), Γιαννικόπουλος 22, Θεοδωρόπουλος 16(1), Σίνης 8, Αγγελόπουλος 10, Αρχιμανδρίτης, Χαμηλός, Παναγόπουλος, Αγγελακόπουλος, Δόνος, Βλάχος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr