background img
banner
banner

«Ποδαρικό» με «Τζόκερ» στον «Απόλλωνα» | TRAILER

ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων», ξεκινάει τις προβολές του για τη σεζόν 2019 – 2020, με τρεις πολυαναμενόμενες ταινίες, που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ηλικίες! Η ταινία «Τζόκερ», που έχει «σπάσει τα ταμεία» παγκοσμίως και έχει δημιουργήσει κλίμα ενθουσιασμού, έρχεται για να κάνει ποδαρικό στον «Απόλλωνα» και να συναρπάσει, με την εξαιρετική ερμηνεία του Χοακίν Φοίνιξ.

Το πολυσυζητημένο πολιτικό θρίλερ, «Ενήλικες στο Δωμάτιο» του Κώστα Γαβρά, που έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη και φέρνει στη μεγάλη οθόνη τη διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης του α’ εξάμηνο του 2015 με του Ευρωπαίους ηγέτες. Για του μικρούς φίλους του «Απόλλωνα», έρχεται ο «Σον το Πρόβατο: Φαρμαγεδών» σε μια ξέφρενη ταινία που θα ξεσηκώσει!

«Τζόκερ»

Η πρωτότυπη ιστορία του “Τζόκερ” σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς εξερευνά τον κόσμο του Άρθουρ Φλεκ. Ο Άρθουρ, είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει την σκληρότητα και την απόλυτη περιφρόνηση της κοινωνίας, ταυτόχρονα με την αδιαφορία ενός συστήματος που του επιτρέπει να περνά από την ευάλωτη πλευρά στην καταστροφική. Ο Άρθουρ δουλεύει ως κλόουν το πρωί και ως stand up κωμικός τα βράδια.

Πολύ γρήγορα συνειδητοποιεί ότι ο περίγελος είναι ο ίδιος και όχι αυτά που λέει ή κάνει. Ο Άρθουρ, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη φροντίδα της “εύθραυστης” μητέρας του, είναι σε διαρκή αναζήτηση της πατρικής αγάπης που δεν είχε ποτέ. Καθώς κινείται σε έναν υπαρξιακό φαύλο κύκλο, μεταξύ πραγματικότητας και τρέλας, αρκεί μια λανθασμένη επιλογή του, για να προκαλέσει μια αλυσιδωτή αντίδραση κλιμακούμενων και, τελικά, ολέθριων γεγονότων. Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς

Ηθοποιοί: Χοακίν Φίνιξ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζάζι Μπιτζ, Φράνσις Κόνροϊ, Μαρκ Μάρον, Μπιλ Καμπ, Γκλέν Φλέσλερ, Σι Γουίγκαμ, Μπρετ Κάλεν, Ντάγκλας Χοτζ, Τζος Πάις. Διάρκεια: 122 λεπτά.

«Ενήλικοι στην Αίθουσα»

Πίσω από κλειστές πόρτες, μια ανθρώπινη τραγωδία εξελίσσεται. Ένα παγκόσμιο θέμα, μια ιστορία ανθρώπων παγιδευμένων σε ένα απρόσωπο δίκτυο εξουσίας. Οι σκληροπυρηνικές συναντήσεις του Eurogroup επιβάλλουν στην Ελλάδα μια δικτατορία λιτότητας δίχως να νοιαστούν για την επιβίωση των Ελλήνων. Μια κλειστοφοβική παγίδα δίχως διαφυγή ασκεί πίεση στους πρωταγωνιστές των διαπραγματεύσεων ώστε να προκαλέσει διχόνοια μεταξύ τους. Μια τραγωδία σύμφωνα με την αρχαία ελληνική έννοια όπου οι χαρακτήρες δεν είναι ούτε καλοί ούτε κακοί, αλλά καθοδηγημένοι από τις συνέπειες της δικής τους αντίληψης για το τι είναι σωστό να κάνουν. Σκηνοθεσία: Κώστας Γαβράς

Ηθοποιοί: Χρήστος Λούλης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ούλριχ Τουκούρ, Νταν Σούρμανς, Δημήτρης Τάρλοου, Χρήστος Στέργιογλου, Κορνίλιους Ομπόνια, Φραντσέσκο Ακουαρόλι, Βενσάν Νεμέτ, Ορελιέν Ρεκουάν, Θάνος Τοκάκης, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Θέμις Πάνου, Ζοσιάν Πινσόν, Ζορζ Λενζ, Μαρία Πρωτόπαππα, Βαλέρια Γκολίνο, Γιώργος Χωραφάς. Διάρκεια: 124 λεπτά.

«Σον το Πρόβατο: Φαρμαγεδών»

Παράξενα φώτα πάνω από την ήσυχη πόλη του Μόσινγκχαμ σηματοδοτούν την άφιξη ενός μυστηριώδους επισκέπτη. Μία άτακτη και αξιαγάπητη εξωγήινη, η ΛΟΥ-ΛΑ , προσγειώνεται κατά τύχη στην Φάρμα, και ο Σον αρπάζει αμέσως την ευκαιρία για μια γαλαξιακή περιπέτεια με αποστολή να βοηθήσει την ΛΟΥ-ΛΑ να γυρίσει σπίτι της. Η ΛΟΥ-ΛΑ με τις μαγικές εξωγήινες δυνάμεις της εκτός ελέγχου κάνει την μία καταστροφική σκανδαλιά μετά την άλλη και ο Σον θα πρέπει να οδηγήσει την φίλη του σε ένα ταξίδι μέσα στο δάσος για να βρουν το χαμένο της διαστημόπλοιο. Ταυτόχρονα μια μυστηριώδης κρατική Αντί- Εξωγήινη Υπηρεσία τους καταδιώκει. Θα μπορέσουν να βρουν το διαστημόπλοιο πριν να είναι αργά; Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Φέλαν, Ουίλ Μπέσέρ. Διάρκεια: 86 λεπτά.

Πρόγραμμα προβολών

Πέμπτη 17/10 έως Κυριακή 20/10: «Σον το Πρόβατο: Φαρμαγεδών», καθημερινά στις 17:00. «Ενήλικοι στην Αίθουσα», καθημερινά στις 19:00. «Τζόκερ», καθημερινά στις 21:30. Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου θα προβληθεί στις 17:00 το «Σον το Πρόβατο», στις 19:00 το «Τζόκερ». Στις 21:30, θα προβληθεί η ταινία «Τέλειοι Ξένοι» στο πλαίσιο αφιερώματος της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου στον ιταλικό κινηματογράφο, με ελεύθερη είσοδο. Πρόγραμμα προβολών – Τρίτη 22/10 έως και Τετάρτη 23/10: «Σον το Πρόβατο: Φαρμαγεδών»στις 17:00, «Τζόκερ», στις 19:00, «Ενήλικοι στην Αίθουσα», στις 21:30.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr