background img
banner
banner

Ξεχωριστή εμπειρία για τη ΣΕΛΕΣΤΕ στα Γιάννενα

Η Μικτή Ομάδα Eπιλέκτων Σελέστε 2017 # Equal Team, αντιμετώπισε στα Γιάννενα τη Γυναικεία Ομάδα (Α Εθνικής κατηγορίας) της πόλης σε ένα ματς που χάρισε ξεχωριστές εμπειρίες σε όλους.
“Σε όλα τα προηγούμενα #EQUALGAMES που παίξαμε, εμείς μεν πάντοτε είχαμε Μικτή Σύνθεση Αντρών και Γυναικών, αλλά οι Ομάδες απέναντί μας ήταν αμιγώς αντρικές, με εξαίρεση τους Αγώνες στη Λάρισα , στην Καστοριά, στο Άργος Ορεστικό, και στη Σπάρτη, όπου οι αντίπαλες Ομάδες είχαν κι εκείνες Μικτή Σύνθεση. Ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή, αμιγώς Γυναικεία Ομάδα της Α Εθνικής κατηγορίας, και η εμπειρία ήταν πάρα πολύ καλή. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλά οργανωμένη Ομάδα, που στο διοργανωτικό της κομμάτι, ήταν φανερή η μεγάλη εμπειρία και οι μεγάλες και αξιέπαινες προσπάθειες του Κώστα Παύλου, του Μιχάλη Τσίντα και των συνεργατών τους, και στο αγωνιστικό-παικτικό κομμάτι, ήταν φανερή η μεγάλη μαεστρία και τεχνική κατάρτιση ενός απ τους καλύτερους και πιο έμπειρους προπονητές του Ελληνικού Γυναικείου Ποδοσφαίρου, του Γιώργου Σπυριδωνίδη” δήλωσε ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος.

Δεν έχει καμία σημασία το ποιος κέρδισε. Αυτό που έχει πραγματική σημασία, είναι ότι έγινε ένα γρήγορο, δυνατό, τεχνικό, και όμορφο ματς με έντονες μονομαχίες, όπου τα κορίτσια έπαιζαν, γρήγορα, δυνατά, στρωτά, επιτελικά, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, και με όλα εκείνα τα στοιχεία που έχει μια καλή Ομάδα. Επίσης, αυτό που έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, είναι ότι η Σελέστε μαζί με τους γηπεδούχους διέδωσαν και πάλι το μήνυμα του ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε Ζωή”, και ενημέρωσαν τον κόσμο πάνω στο κρίσιμο θέμα της προσφοράς Μυελού Των Οστών.

“Ευχαριστούμε πολύ τα Γιάννενα W. F. C. για την πρόσκληση τους να επισκεφθούμε την πανέμορφη και Ιστορική πόλη τους, και προσωπικά το Μιχάλη Τσίντα, τον Κώστα Παύλου, και το φίλο μου Γιώργο Σπυριδωνιδη, για τη θερμή υποδοχή και τη εξαιρετική φιλοξενία που επιφύλαξαν στη Σελέστε. Ευχόμαστε σε αυτούς και στα κορίτσια τους, καλή δύναμη, και καλή συνέχεια, χωρίς τραυματισμούς, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας, ώστε να ανταποδώσουμε κι εμείς τα ίδια, στο επαναληπτικό # Equal Φιλικό στην Αχαϊα”, συμπλήρωσε ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr