background img
banner
banner

Έγινε η κατανομή της Γ΄ τακτικής επιχορήγησης

ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Σε κατανομή της Γ΄ τακτικής επιχορήγησης οικονομικού έτους 2019 του συνολικού ποσού 130.993,21 € στα δύο Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Αιγιαλείας (Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης), προχώρησε στην τελευταία συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας, για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα και η κατανομή έγινε ως εξής:

Α) Ποσό των 72.800 € στο Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας» για κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων Α/ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αιγιαλείας. Στο αναφερόμενο ποσό συμπεριλαμβάνεται και η αποζημίωση των σχολικών τροχονόμων που ανέρχεται στο ποσό των 1.584 € και αφορά το μήνα Σεπτέμβριο του οικονομικού έτους 2019, καθώς και την κάλυψη δαπάνης γάλακτος των σχολικών καθαριστριών με σύμβαση μίσθωσης έργου, που ανέρχεται στο ποσό των 570 € και αφορά το μήνα Σεπτέμβριο του οικονομικού έτους 2019.

Β) Ποσό των 58.193,21 € στο Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας» για κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αιγιαλείας.

Στο αναφερόμενο ποσό συμπεριλαμβάνεται και η δαπάνη γάλακτος των σχολικών καθαριστριών με σύμβαση μίσθωσης έργου που ανέρχεται στο ποσό των 322,5 € και αφορά το μήνα Σεπτέμβριο του οικονομικού έτους 2019.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr