background img
banner
banner

Έλεγχος νομιμότητας των αποφάσεων των Συλλογικών Οργάνων της Περιφέρειας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΑΝ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Συνάντηση με στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, σχετικά με τον έλεγχο νομιμότητας των αποφάσεων των Συλλογικών Οργάνων της Περιφέρειας και την εφαρμογή τους, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, συνοδευόμενος από επιτελικά στελέχη της Δ/νσης Οικονομικού –Δημοσιονομικού Ελέγχου της ΠΔΕ.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Σακελλαρόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο τραγικός μας ποιητής Αγάθωνας, διαχρονικά διδάσκει για την εξουσία: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει, δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει και τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.
Αυτός πρέπει να είναι ο απαράβατος κανόνας για τα έργα και τις ημέρες όλων των αιρετών, κάτι που σημαίνει ότι οφείλουμε να διοικούμε σύμφωνα με τους νόμους, αντιστεκόμενοι σε υπερβάσεις, αυθαιρεσίες και αδικίες, ότι πρέπει να γνωρίζουμε πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε αδυναμίες, φόβους και ελπίδες, αλλά είμαστε διαφορετικοί, αλλά και ότι, κανένας δεν ασκεί αιώνια την εξουσία. Εξουσία, σημαίνει διακονία, διαρκή και ανυπόκριτη προσφορά. Γιατί όποιος θέλει να είναι πρώτος πρέπει να γίνει υπηρέτης όλων…».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr