background img
banner
banner

Αναγκαία η συνεργασία φορέων και πολιτείας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ – ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΩΤ.Ε.Ε.- ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΕΛΜΟΥ – ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στην Πάτρα, η ημερίδα με θέμα: «Διεθνής Ημέρα για τη Μείωση των Φυσικών Καταστροφών». Την ημερίδα διοργάνωσε το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτ. Στερεάς Ελλάδας, ο Φορέας Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού και το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Ν. Αχαΐας της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσων Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΔΕ Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης & υπεύθυνος για τη διαχείριση κρίσεων Μαρίνος Σκανδάμης, ο Αντιπρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας Γιάννης Πετράτος, ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, οι πρώην Νομάρχες Αχαΐας Στάθης Σερέτης και Δημήτριος Κατσικόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Πατρών Ανδρέας Καράβολας.

Σκοπός της ημερίδας ήταν να ενημερώσει αλλά και να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό στο θέμα της πρόληψης άρα και της μείωσης των φυσικών καταστροφών και των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής μέσω της επιστημονικής γνώσης και να αναδείξει την ανάγκη για συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων και της πολιτείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr