background img
banner
banner

Ατρόμητος Π. – Θύελλα Π. στο «Α. Κάνιστρας» σήμερα στις 18:00

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ SUPER CUP

Στο νομό μας το Σούπερ Καπ, που φέρνει αντιμέτωπους τον πρωταθλητή Α΄ κατηγορίας και τον κυπελλούχο ΕΠΣΑ, ξεκίνησε το 2006 και έκτοτε καθιερώθηκε. Χαρακτηριστικό ότι η πρώτη σέντρα έγινε στο «Ανδρέας Κάνιστρας», γεγονός που συνεχίστηκε μέχρι το 2012.

Εξαίρεση αποτελεί το 2017, όταν οι αντίπαλες ομάδες ήταν από την Αιγιάλεια, οπότε το παιχνίδι τότε ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον Αχιλλέα Καμαρών, πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο Αιγίου.

Από το έτος 2013 και ύστερα, το γήπεδο «Α. Κάνιστρας» έχοντας χρησιμοποιηθεί πολύ, είχε χάσει κάτι από την αρχική του αίγλη και λαμπρότητα, με αποτέλεσμα το Σούπερ Καπ να διεξάγεται πότε στο γήπεδο της Θύελλας Π. «Φώτης Αραβαντινός», πότε στο Παμπελοπονησιακό, καθώς και στο γήπεδο Καλαβρύτων, όταν το 2017 έπαιξαν εκεί ο Διαγόρας Βραχνεΐκων με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

Εγκαινιάζεται επίσημα το ανανεωμένο «Α. Κάνιστρας»

Ύστερα από την έγκριση της Γ.Γ. Αθλητισμού για το ποσό των 97.000 ευρώ, ο τεχνητός χλοοτάπητας νέας γενιάς στρώθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Κάνιστρας» και μαζί με κάποιες άλλες παρεμβάσεις βελτίωσης, το γήπεδο δόθηκε στις ομάδες για χρήση.
Το γήπεδο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή με το παιχνίδι της Γ΄ κατηγορίας Πυρσός – Σελιανίτικα, επίσημα όμως αυτό θα γίνει σήμερα το απόγευμα με τα εγκαίνια της ανακατασκευής του.
Η σπουδαία αυτή αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο και Θύελλα, θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει χωρίς παράταση, η διαδικασία των πέναλτι.
Έχουν δοθεί αρκετές προσκλήσεις σε σημαίνοντα πρόσωπα, μακάρι να βοηθήσουν και οι καιρικές συνθήκες για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα και την προσέλευση των φιλάθλων.

Διαιτητής ο Γ. Παπαδόπουλος στο Σούπερ Καπ

Ο Αιγιώτης διαιτητής Γιώργος Παπαδόπουλος, ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι γιορτή, ανάμεσα σε Ατρόμητο Πατρών και Θύελλα Π.
Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος με την Ελένη Αβραμοπούλου και θα τους συμπληρώνει η Γεωργία Ντάβλα.
Ξεχωριστός στο νομό μας ο διαιτητής Γιώργος Παπαδόπουλος, έχει επιδείξει εμπειρία και αρετές σε μεγάλα ντέρμπι, με αμεσότητα και σωστή εκτίμηση στις αποφάσεις του, συνδυάζοντας εξυπνάδα στο διαχειριστικό κομμάτι του αγώνα. Ήταν από τις καλύτερες επιλογές ορισμού και ευχόμαστε να τύχει σωστής συμπαράστασης από τους βοηθούς του.

Το Σούπερ Καπ από το ξεκίνημά του

  • 2006: Γηπ. «Ανδρ. Κάνιστρας», Ατρόμητος Λάππα – Ζαβλάνι 2-0
  • 2007: Εθνικό Στάδιο Αιγίου, Παναιγιάλειος – Αχιλλέας Καμαρών 8-2
  • 2008: Γηπ. «Ανδ. Κάνιστρας», Αχιλλέας Καμαρών – Διαγόρας 1-0
  • 2009: Γηπ. «Ανδ. Κάνιστρας», Εθνικός Σαγεϊκων – Παναιγιάλειος 0-0 (4-2 πέν).
  • 2010: Γηπ. «Ανδ. Κάνιστρας»,Τριταιϊκός – Ατρόμητος Λάππα 4-2
  • 2011: Γηπ. «Ανδ. Κάνιστρας», Τριταιϊκός – Θύελλα Πατρών 1-0.
  • 2012: Γηπ. «Ανδ. Κάνιστρας», Διαγόρας – Εθνικός Σαγεϊκων 0-0 (4-2 πέν).
  • 2013: Γηπ. «Φ. Αραβαντινός», Ατρόμητος Λάππα – Αναγέννηση Πατρών 5-1.
  • 2014: Παμπελοποννησιακό στάδιο: Διαγόρας – Αναγέννηση Πατρών 4-1
  • 2015: Παμπελοποννησιακό στάδιο, Κεραυνός Αγ. Βασιλείου – Αρης Πατρών 2-0.
  • 2016: Γηπ. Παναχαϊκής, Αχαϊκή – Κεραυνός Αγ. Βασιλείου 1-0.
  • 2017: Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, Διαγόρας – Κεραυνός Αγ. Βασιλείου 2-1
  • 2018: Γηπ. «Φ. Αραβαντινός» Διαγόρας – Πανμοβριακός (1-1) 4-3 πεν.

Στα πέναλτι κρίθηκε το περυσινό Σούπερ Καπ

Ύστερα από τρεις συνεχόμενες συμμετοχές του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, από το 2015 έως και το 2017, χωρίς όμως να κατακτήσει ποτέ τη νίκη, πέρυσι συναντήθηκαν στον «Φ. Αραβαντινός» Διαγόρας – Πανμοβριακός. Στην κανονική του διάρκεια το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 και νικητής στα πέναλτι (4-3) αναδείχθηκε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr