background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κυριακή: Ο Παναιγιάλειος στο Πετρωτό με Ηρακλή Π.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ: ΘΥΕΛΛΑ – ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ

Από τα παιχνίδια που ακολουθούν για τα σωματεία της περιοχής μας το Σαββατοκύριακο, μόνο την Θύελλα βρίσκουν γηπεδούχο. Η Αιγιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί το Σάββατο με το Πάτραι, στο γήπεδο της Αβύθου.

Σε μια έδρα που πήγαν καλά τα πράγματα για την Θύελλα την προηγούμενη αγωνιστική, όταν κατέκτησε τη νίκη 1-0 σε βάρος της Αιγείρας / Ακράτας.
Ο Κυριάκος Αθανασίου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Γκοτσόπουλο και τους ασθενείς: Μητρόπουλο, Παράνομο.

Πάλι εκτός η Αιγείρα / Ακράτα

Αλλάζει ο γύρος, συνεχίζει εκτός έδρας η Αιγείρα / Ακράτα. Η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας έχει πολύ δύσκολη αποστολή στο Ρίο, εκεί όπου έχει μεταφέρει την έδρα του ο 2ος της βαθμολογίας Κεραυνός.

Η στατιστική ευνοεί την αήττητη εντός έδρας ομάδα του Αγίου Βασιλείου, απέναντι στην χωρίς νίκη εκτός έδρας Αιγείρα / Ακράτα. Στην ομάδα του Χριστόδουλου Γκρέκα, επιστρέφει ο τερματοφύλακας Λεπενιώτης, που εξέτισε την τιμωρία του.

Άρης Π. – Καλάβρυτα

Με επιτυχία ολοκλήρωσε ο Άρης την υποχρέωσή του στο κύπελλο, όταν την περασμένη Τετάρτη επικράτησε 3-0 σε βάρος της ΑΠΟ Αρόης και προκρίθηκε στην γ΄ φάση.
Ο Άρης θα παραμείνει στο γήπεδο «Κάνιστρας», ξεκινώντας από εκεί τον β΄ γύρο του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕ Καλαβρύτων, έχοντας σχετικά εξοικειωθεί στη νέα του έδρα, αφού ήταν γηπεδούχος στο Πετρωτό.

Για νέο «άθλο» με Ηρακλή ο Παναιγιάλειος

Η αρχή στον Β’ γύρο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, γίνεται την Κυριακή στις 15:00, με την πρωτοπόρο ομάδα του Αιγίου να αντιμετωπίζει στο γήπεδο Πετρωτού τον Ηρακλή. Με την ομάδα της Πάτρας είχε πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του ο Παναιγιάλειος, παίρνοντας τη νίκη 3-0, με δυο γκολ του Γκάτση και ένα του Σκούτα.

Εντωμεταξύ στο γήπεδο Πλαστήρα γίνονται οι προπονήσεις του Παναιγιάλειου και από την Τετάρτη έχει επιτραπεί και η παρουσία του Βαγγέλη Γκάτση σε κάποια διαστήματα της ομαδικής προπόνησης, ύστερα από την θεραπεία που ακολούθησε σ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

  • ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
  • Σάββατο 30/11 -15:00
  • Θύελλα Αιγίου – Πάτραι: Χρονάς
  • Κεραυνός – Αιγείρα / Ακράτα: Φωκάς
  • Αετός Π. – ΑΠΟ Αρόη: Ταξιάρχης
  • 16:30 Νίκη Πρ. – Δαβουρλής: Καλύβας
  • Κυριακή 01/12 -15:00
  • Ηρακλής – Παναιγιάλειος: Πετρόπουλος
  • Άρης Π. – Καλάβρυτα: Οικονόμου

Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr