background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κυριακή στα Καλάβρυτα τελειώνει τον α΄ γύρο ο Παναιγιάλειος

ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ» ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με σημαντικά παιχνίδια κλείνει ο α΄ γύρος του 2ου ομίλου στο Σαββατοκύριακο. Για την περιοχή μας η 11η αγωνιστική συμπίπτει στην σύγχρονη αντιπαράθεση των 4 ομάδων της περιοχής μας, σε παιχνίδια που κεντρίζουν για τα καλά το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων.

Για την Κυριακή είναι προγραμματισμένα και τα δυο τοπικά ντέρμπι, κόβοντας έτσι στη μέση τις ευκαιρίες και τις επιλογές των φιλάθλων, αφού το προγραμματισμένο για το Σάββατο παιχνίδι των Καλαβρύτων, συμπίπτει με την ενθρόνιση του νέου Δεσπότη Ιερώνυμου και μετατέθηκε Κυριακή.

Καλάβρυτα – Παναιγιάλειος στις 16:00

Εκτός από τη μια μέρα, το παιχνίδι στα Καλάβρυτα μετατέθηκε και μια ώρα αργότερα. Θα ξεκινήσει στις 4:00 το απόγευμα, με την χρήση των προβολέων να κρίνεται απαραίτητη.
Η γηπεδούχος ΑΕ Καλαβρύτων παραμένει αήττητη στην έδρα της, αποτελώντας αν και νεοφώτιστη έναν ισχυρό σύνολο για κάθε αντίπαλο. Για τον προπονητή Κωστή Βλάχο που δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον τιμωρημένο Δημητρόπουλο, προέχει να γίνει ένα ποιοτικό παιχνίδι, που θα αποζημιώσει τον κόσμο και θα ανυψώσει το άθλημα. Λογικά θα έχει στη διάθεσή του και τον Τζιαντομένικο, που μετέχει στις τελευταίες ομαδικές προπονήσεις.

Στον Παναιγιάλειο η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή στο γήπεδο Πλαστήρα, η αναχώρηση προγραμματίστηκε για το Σάββατο το απόγευμα, αφού προηγουμένως εκπρόσωποι της ομάδας έχουν επισκεφθεί την κηδεία του Χάρη Μπόγδανου, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών.

Εκτός από τον Γκάτση που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, δεν υπάρχει κάποιο άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα στους «μελανόλευκους».

Στην Άβυθο (15:00) Θύελλα – Αιγείρα / Ακράτα

Ξεχωριστό ενδιαφέρον περικλείεται και στο άλλο τοπικό ντέρμπι της Κυριακής. Η Θύελλα Αιγίου μετά το κλείσιμο του Δημοτικού Σταδίου, μεταφέρει την έδρα της στην Άβυθο, για να υποδεχθεί την Αιγείρα / Ακράτα.

Η φιλοξενούμενη ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας, προέρχεται από την πρόσφατη εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στον Αετό Π., μεταφέροντας το μήνυμα ότι είναι έτοιμη για όλα.
Στη Θύελλα ο περιορισμένος αριθμός πόντων εκτός έδρας, θέτει την υποχρέωση αντιστάθμισης για θετικά αποτελέσματα ως γηπεδούχος. Στοχεύει να ικανοποιήσει τις …ορέξεις της, έστω και στην ουδέτερη έδρα της Αβύθου.

Ο Κεραυνός απειλεί με ήττα τον Αετό Π.

Την πρώτη του φετινή ήττα που ήταν στον θεσμό του κυπέλλου όμως, γνώρισε την περασμένη Τετάρτη ο Αετός Π. από τον Άρη 1-2. Στο πρωτάθλημα ο Αετός έχει καταφέρει να κρατιέται αήττητος, έχοντας μάλιστα περάσει και από το Στάδιο Αιγίου, 0-0 με τον Παναιγιάλειο.

Θα σταθεί τυχερός ο Αετός Π., αφού έχει κλείσει το …ιδιαίτερο για τον Κεραυνό γήπεδο Αγίου Βασιλείου και θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό στο γήπεδο Ρίου.
Πάτραι – Νίκη Προαστείου

Τελειωμό δεν έχουν τα ντέρμπι στη …δύση του α΄ γύρου. Υπογραμμίζεται κι αυτό στο Πετρωτό ανάμεσα στο Πάτραι και τη Νίκη Προαστείου. Στα άλλα παιχνίδια η ΑΠΟ Αρόη έχει μια τελευταία απόπειρα για μια νίκη στον α΄ γύρο, παίζοντας στο «Κάνιστρας» με αντίπαλο τον Άρη Π. Και το ντέρμπι ουραγών στην Αγυιά, ανάμεσα στον Δαβουρλή και τον αγωνιστικά βελτιωμένο Ηρακλή Π.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

  • Σάββατο 23/11 -15:00
  • Κεραυνός – Αετός Π: Σαφαρίκας
  • Πάτραι – Νίκη Πρ: Ρουμπάνης
  • Δαβουρλής – Ηρακλής: Φωκάς
  • Κυριακή 24/11 -15:00
  • Θύελλα – Αιγείρα /Ακράτα: Καλύβας
  • Αρόη – Άρης Π: Μπλίκας
  • 16:00 Καλάβρυτα – Παναιγιάλειος: Χρονάς

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr