background img
banner
banner

Βάζει τον ΟΣΕ πάλι στις… ράγες

Από τη στιγμή που ανέλαβε επίσημα καθήκοντα στον ΟΣΕ, ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Κώστας Σπηλιόπουλος, έδωσε σαφείς οδηγίες προκειμένου να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Ζήτησε αμέσως από το υπουργείο Υποδομών εγγράφως χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της διπλής σιδηροδρομικής γραμμής, ώστε το τρένο να φτάσει με ασφάλεια πρώτα στο Αίγιο.
Ζήτησε επίσης από τα δικά του στελέχη την προσοχή προκειμένου να αποφεύγονται οι ζημιές στα τρένα. Μάλιστα παίρνει καθημερινή αναφορά για όλα τα συμβάντα που βάζουν σε κίνδυνο την περιουσία του ΟΣΕ. Δύο τέτοια περιστατικά, που όμως αντιμετωπίστηκαν είχε η αναφορά της Παρασκευής.

Το ένα αφορούσε τρία αγριογούρουνα που είχαν καθίσει στις γραμμές και το άλλο τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που ταξιδεύουν μέχρι την Αθήνα για να πάνε στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΌΦΗ. Από τα μικρά μέχρι τα μεγάλα, ο Αιγιώτης πολιτικός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, όπως και η κριτική που ασκεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ως επικεφαλής της παράταξης “Δυτική Ελλάδα Μπροστά”, όταν ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και η ανάπλαση του Ιερού Προσκυνήματος της “Παναγίας Τρυπητής, έχουν “κολλήσει” στην αναβλητικότητα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr