background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ξεχωρίζουν τα τοπικά ντέρμπι

ΆΒΥΘΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ

Δυο τοπικά ντέρμπι φέρνει στο προσκήνιο η 7η αγωνιστική στον 2ο όμιλο, τα οποία θα προσελκύσουν αρκετούς φιλάθλους από την Αιγιάλεια. Στο γήπεδο Αβύθου η Άβυθος 2017 θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα / Ζήρια και στη Ροδιά ο Απόλλων Αιγίου τον Αστέρα Τέμενης.

Το κάθε παιχνίδι περιέχει την κοινή προσπάθεια των σωματείων για το θετικό αποτέλεσμα και την επιτυχία, που θα αποδώσει οφέλη για διαφορετικούς στόχους και σκοπούς.
Η Άβυθος έχει στο γήπεδό της δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, κοιτάζει πάντα τις ψηλές βαθμολογικές θέσεις.

Ο Φοίνικας / Ζήρια διατηρείται σε ρόλο πρωταγωνιστή, όπως άλλωστε στοχεύει, βρίσκεται στον βαθμό από τον πρωτοπόρο Ψαθόπυργο, δεν πρέπει τουλάχιστον να ξεφύγει από αυτή την επαφή.
Στη Ροδιά ο Απόλλων γνώρισε τις πρώτες απώλειες από τον Ανω Καστρίτσι την προηγούμενη αγωνιστική, ούτε να σκέφτονται τώρα στην ομάδα του Αιγίου μια συνεχόμενη αποτυχία με αντίπαλο τον Αστέρα Τέμενης.

Ο Αστέρας δεν έχει ακόμα γνωρίσει την χαρά της νίκης, δεν έχει πάρει βαθμό στα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει, κάπου θέλει να κάνει μιαν αρχή.

Εκτός έδρας παίζουν Φλόγα και Αχιλλέας

Μετά την ισοπαλία στο Ρίο με τον Ψαθόπυργο, το πρόγραμμα διατηρεί την Φλόγα Ροδιάς σε εκτός έδρας παιχνίδι, που τυχαίνει αύριο Σάββατο να είναι πάλι το γήπεδο Ρίου, με αντίπαλο αυτή την φορά τον ΠΑΟΚ Π. Από το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Παναγιώτης Μητρόπουλος, να αγωνιστεί σε ένα πιο εύκολο λογικά παιχνίδι, το οποίο καλείται η ομάδα της Ροδιάς να το αποδείξει στην πράξη.

Στο Ρίο το μεσημέρι στις 12:00 θα φιλοξενηθεί και ο Αχιλλέας Καμαρών, στο Κυριακάτικο παιχνίδι του με το ανίκητο στην έδρα του Άνω Καστρίτσι.

Στην Αγυιά με Παν./ Αχιλλέα ο Ψαθόπυργος

Στα άλλα παιχνίδια ο πρωτοπόρος Ψαθόπυργος θα δοκιμαστεί στην Αγυιά κόντρα στον Πανιώνιο / Αχιλλέα. Στην κοινή έδρα του Προαστείου παίζουν Αργυρά – ΑΕ Δρεπάνου. Στο Ρίο ο Αετός που ακόμα ψάχνει τα …πατήματά του θα αντιμετωπίζει το Ζαβλάνι / Αίας και στο Κάνιστρας ο Ολυμπιακός Π. τον Απόλλωνα Εγλυκάδας. Όλες οι συναντήσεις δείχνουν αμφίρροπες με δυνατό να προκύψει κάθε αποτέλεσμα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

  • Σάββατο 09/11 -15:00
  • Π.Α.Ο.Κ. Π – Φλόγα Ροδιάς
  • Αργυρά – A.E. Δρέπανου
  • Κυριακή 10/11 -15:00
  • Άβυθος 2017- Φοιν / Ζήρια
  • Απόλλων Αιγίου – Αστήρ Τεμ
  • Αετός Ρίου – Ζαβλάνι / Αίας
  • Ολυμπιακός – Απόλλων Εγλ
  • Παν / Αχιλλέας- Ψαθόπυργος
  • 12:00 Α. Καστρίτσι – Αχιλλέας Καμ

Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr