background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Το γήπεδο Ρίου φιλοξενεί τα ντέρμπι: Αετός – Ψαθόπυργος, Α. Καστρίτσι – Φοίνικας / Ζήρια

Ο ανερχόμενος αγωνιστικά Αετός θα σταθεί την Κυριακή εμπόδιο στον πρωτοπόρο Ψαθόπυργο και την μέχρι τώρα αήττητη πορεία του. Φανερά βελτιωμένος στα πρόσφατα παιχνίδια του ο τυπικά γηπεδούχος Αετός Ρίου, παρουσιάζεται σε θέση να χαλάσει το …πάρτι του Ψαθόπυργου. Δεν τα κατάφερε στο παιχνίδι κυπέλλου (1-3), έχει άλλη μια ευκαιρία στον θεσμό του πρωταθλήματος.

Νωρίτερα (12:00) στο ίδιο γήπεδο, το Α. Καστρίτσι θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα / Ζήρια, ελπίζοντας σε νίκη απέναντι στην ομάδα της Αιγιάλειας, αφού ενδεχόμενη παράλληλη αποτυχία του Ψαθόπυργου, θα αποδειχθεί ευνοϊκή στην διεκδίκηση της πρωτιάς. Ο Φοίνικας / Ζήρια από την πλευρά του σκοπεύει να μειώσει τις επιπτώσεις από την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Αργυρά, θα παλέψει για το καλύτερο.

Η Φλόγα Ροδιάς αφήνει τις μάχες στα ντέρμπι κορυφής και για λογαριασμό της επικεντρώνεται στο γήπεδο «Ντα Λουζ» και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Π. Στην Φλόγα στοίχισε η τιμωρία γηπέδου και η μέτρια εμφάνιση που οδήγησε στην ήττα από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα, δεν προτίθεται πλέον να χάσει περισσότερο την επαφή με την κορυφή.

Ο Απόλλων Εγλυκάδας για να διατηρηθεί στην πρώτη 6άδα, καλείται να αντιμετωπίσει επιτυχώς στην Ροδιά, τον συνώνυμό του Απόλλωνα Αιγίου. Με δυο νίκες στην έδρα της ξεκίνησε η Αιγιώτικη ομάδα, ακολούθησαν δυο συνεχόμενες ήττες, που διέκοψαν τον προσφιλή τρόπο συγκέντρωσης βαθμών και στον γηπεδούχο Απόλλωνα ετοιμάζονται να επαναφέρουν την …τάξη.

Στην καλύτερή της εποχή θα αντιμετωπίσει την Αργυρά στο γήπεδο Προαστείου η Άβυθος 2017, που ενθαρρύνεται από την μόλις μια ήττα εκτός έδρας.

Να αντιστρέψει την κακή στατιστική μακριά από τις Καμάρες θα επιχειρήσει ο Αχιλλέας. Τον περιμένει δύσκολο έργο στην Αγυιά απέναντι στο Ζαβλάνι / Αίας, χωρίς όμως τίποτα να είναι προδικασμένο.

Συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Πανιώνιο / Αχιλλέα. Παρουσιάζει ανωτερότητα από τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ Π. σε ένα παιχνίδι που θα γίνει το πρωί στις 10:00 στο Σαραβάλι.

Τις πρόσφατες και συνεχόμενες εκτός έδρας επιτυχίες στοχεύει να συνεχίσει στην Τέμενη αυτή τη φορά ο Αστέρας. Παραμένει σε δεινή βαθμολογική θέση, όπως και η αντίπαλός του, ΑΕ Δρεπάνου, γεγονός που υποχρεώνει τον Αστέρα να διεκδικήσει αποκλειστικά τη νίκη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr