background img
banner
banner

Γεύμα στον «Άγ. Χαράλαμπο» με όμορφες στιγμές

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ

Ακόμα μια εκδήλωση πραγματοποίησε η Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Αιγιαλείας στο πλαίσιο των πολυποίκιλων δραστηριοτήτων της. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, το μεσημέρι συνέφαγε με τους συμπατριώτες της που φιλοξενούνται στο ίδρυμα Αγάπης Μέλαθρον «Ο Άγιος Χαράλαμπος».
Το γεύμα-τραπέζι αυτό το προσέφερε η Ένωση εις ανάμνησην ( Μνημόσυνο) όλων των αποβιωσάντων Εκπαιδευτικών Α/θμιας, και Β/θμιας Εκ/σης Αιγιαλείας, δασκάλων -δασκαλισσών-καθηγητών-καθηγητριών της περιφέρειάς της.

Την εκδήλωση αυτή συνόδεψε με την ευχάριστη μουσική συντροφιά του ο προσκληθείς από την Ένωση Χατζηαποστόλου Αλέξης.

Με την κιθάρα του και τις μελωδίες του σκάλισε πολλές αναμνήσεις από τα αγαπημένα νεανικά τραγούδια των γερόντων και γεροντισσών που μέσα σε συγκινησιακό κλίμα σιγόνταραν τραγουδώντας μαζί τον κ. Αλέξη ( η κυρα-Διαμάντω..) αλλά και χόρεψαν με την Ένωση και όλους όσους παραβρέθηκαν στο γεύμα. Μάλιστα κάποιοι ηλικιωμένοι από την παρέα, που στο μεταξύ δημιουργήθηκε, είπαν τη λαϊκή ρήση ‘’Εκεί που είστε ήμασταν κι εδώ που είμαστε θα έρθετε…’’.

Το τραπέζι ευλόγησε ο πατήρ Αθανάσιος από τον Μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης. Το Δ.Σ. της Ένωσης συνόδεψαν και άλλα μέλη της Ένωσης για να προσφέρουν συντροφιά , αλλά και τιμήσουν και αυτά δικούς τους αγαπημένους. Παραβρέθηκε επίσης το Δ.Σ. του Ιδρύματος , καθώς και εργαζόμενοι σε αυτό.

΄΄Τραγουδήσαμε, χορέψαμε, ήπιαμε και ένα κρασάκι για την υγεία όλων μας, αλλά και για τον ‘’Καλό Παράδεισο’’ των συναδέλφων μας που έφυγαν…
Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης ευχηθήκαμε ‘’Καλά Χριστούγεννα’’ στους φιλοξενούμενους του Αγίου Χαράλαμπου δίνοντας την υπόσχεση ότι θα τους ξαναεπισκεφτούμε για επόμενη εκδήλωση της Ένωσής μας΄΄, αναφέρεται εκ μέρους της Ένωσης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr