background img
banner
banner

Η πρώτη συνάντηση Μητροπολίτη – Δημάρχου στα ΣΕΑ Ακράτας | ΦΩΤΟ

Στα ΣΕΑ Ακράτας υποδέχθηκαν το νέο Μητροπολιτη Ιερώνυμο, ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος το Σάββατο 23 Νοεμβρίου το πρωί. Βεβαίως, τον Μητροπολίτη συνόδευε ο επικεφαλής της Ελληνικής Εκκλησίας Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος έγινε “ατραξιόν” για όσους βρέθηκαν στον καφέ της πρώτης συνάντησης.

Τον Δημήτρη Καλογερόπουλο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Καραΐσκος και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Βασίλης Χριστόπουλος. Τον Νεκτάριο Φαρμάκη συνόδευαν ο διευθυντής του γραφείου του, Γιάννης Μάκκας και ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης Ακρατινός, Πάνος Σακελλαρόπουλος, με τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Πάντως, η καλύτερη στιγμή για το δήμαρχο, ήταν όταν ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος είπε πως η φήμη του έχει φτάσει μέχρι την άκρη της Πελοποννήσου. Όσο για τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμο, που ήταν και το πρόσωπο της ημέρας, εκμυστηρεύτηκε πως όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν κατάλαβε πως έγιναν. Ήταν ο πρώην δήμαρχος Διακοπτού Τάκης Βασιλείου, που παρενέβη στην κουβέντα λέγοντας πως είναι τέτοιος άνθρωπος, που θα τον ψήφιζαν ακόμα και τα έδρανα που κάθονται οι Μητροπολίτες – ψηφοφόροι.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr