background img
banner
banner

Θέματα καθημερινότητας του κέντρου της πόλης και των εμπόρων

ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ Ο ΛΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Στο γραφείο του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Γιώργου Γκιώνη, βρέθηκε ως επικεφαλής της ‘’Εμπορικής Ενότητας’’ και ως υποψήφιος για την Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, ο πρώην πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος.

Πραγματοποίησαν μία εποικοδομητική συζήτηση με κοινή συνισταμένη να αλλάξει η εικόνα της πόλης πρώτα από εκείνα τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν εγκαταλειμμένη, ξεκινώντας από τα απλά τα καθημερινά!

΄΄Είναι ανεπίτρεπτο τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο, ακόμα και σε κεντρικά σημεία να υπάρχει ελλιπής φωτισμός ή ακόμα και καθόλου φωτισμός!΄΄, αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος, τονίζοντας πως ΄΄αποτελεί δείγμα πως η αγορά συρρικνώνεται με αρνητικές συνέπειες για την τοπική οικονομία! Η τοποθέτηση καινούριων λαμπτήρων στη θέση των καμένων είναι μία αρχή…΄΄.
Φυσικά μεγάλο μέρος της συζήτησης μονοπώλησε το θέμα της αύξησης των Δημοτικών Τελών.

΄΄Αυτή τη δύσκολη εποχή είναι μεγάλος βραχνάς για τα μαγαζιά και τους συμπολίτες μας. Ζήτησα εκ μέρος των Εμπόρων, την αμέριστη συμπαράσταση από την Κοινότητα, ώστε να πιέσουμε για άμεση απόσυρση των μέτρων!

Παράλληλα έθεσα στον Πρόεδρο, θέματα καθημερινότητας, όπως τα βουλωμένα φρεάτια με αποτέλεσμα από τις βροχοπτώσεις να πλημμυρίζουν επανειλημμένα τα καταστήματα με μεγάλες υλικές ζημιές, τα αδέσποτα, η εξεύρεση χώρου πάρκινγκ για αποσυμφόρηση του κέντρου, η αποκατάσταση πεζοδρομίων, οι επικίνδυνες γούβες μέσα στη μέση του δρόμου κ.ά. ήταν μερικά μόνο από τα θέματα που συζητήσαμε, για πολλή ώρα, με στόχο, τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας΄΄, επισημαίνει ο κ. Παπαδόπουλος, καταλήγοντας ως εξής: ΄΄Για τον λόγο αυτό δεσμεύτηκα πως ο ίδιος προσωπικά ως επερχόμενη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, θα κάνω παρεμβάσεις όπου και όταν χρειάζεται όχι μόνο σε θέματα εμπορικά αλλά και γενικότερα, με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και εργασίας, όχι μόνο των Εμπόρων αλλά και όλων των κατοίκων της Αιγιάλειας!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr