background img
banner
banner

Θεματικά εργαστήρια στο πλαίσιο του έργου «SPARC»

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ

Το Επιμελητήριο Αχαΐας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε 3 θεματικά εργαστήρια που υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου του έργου «SPARC» του προγράμματος «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece –Italy 2014-2020».

Κύριοι στόχοι των θεματικών εργαστηρίων είναι η ανάπτυξη συνεργειών και η δημιουργία συνεργασιών στον κλάδο της Δημιουργικής Βιομηχανίας. Τα θεματικά εργαστήρια θα έχουν επιχειρηματική κατεύθυνση στοχεύοντας στην ανάπτυξη της Δημιουργικής Οικονομίας και επιχειρηματικότητας καθώς και της προβολής και αναβάθμισης των επιχειρήσεων και των προϊόντων/υπηρεσιών τους με σαφή Δημιουργικό χαρακτήρα που θα σχετίζεται και θα συμβάλει στον θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού ειδικά και στην Δημιουργική και Πολιτιστική Βιομηχανία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας γενικότερα.

Τα θεματικά εργαστήρια απευθύνονται σε επαγγελματίες ή μη, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο τομέα της καρναβαλικής και πολιτιστικής δημιουργίας. Από τις ιδέες που θα προκύψουν από τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων θα συνταχθούν 5 επιχειρησιακά σχέδια.

Συμμετοχή σε επιπλέον δράσεις του προγράμματος

Οι συμμετέχοντες στα εργαστήρια θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε επιπλέον δράσεις του προγράμματος και ειδικότερα: στον διαγωνισμό ανάδειξης πέντε (5) επιχειρηματικών ιδεών και να παρακολουθήσουν (εφ’ όσον επιλεγούν) το πρόγραμμα mentoring από το οποίο θα προκύψουν πέντε (5) επιχειρηματικά πλάνα (ωρίμανση των ιδεών σε επιχειρηματικά σχέδια) στον κλάδο της Δημιουργικής Βιομηχανίας σε άμεση συνάρτηση με το Πατρινό Καρναβάλι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις λεπτομέρειες της ανοιχτής πρόσκλησης και τον τρόπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής έως τις 20/11/2019 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου Αχαΐας www.e-a.gr (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr