background img
banner
banner

Μέτρια εμφάνιση και πρώτη ήττα o Παναιγιάλειος με τον Κεραυνό (2-1) | ΦΩΤΟ

Δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την μετριότητα ο Παναιγιάλειος, δεν κατάφερε να αντιδράσει στο γήπεδο Αγίου Βασιλείου, δέχτηκε την πρώτη του φετινή ήττα από τον Κεραυνό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα, έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο και το πήραν, προηγούμενοι 2-0 πριν το πρώτο ημίωρο. Να σημειωθεί ότι ύστερα από 8 αγωνιστικές η εστία του Παναιγιάλειου είχε παραβιαστεί μόλις μια φορά, μια πολύ καλή στατιστική που την τίναξε στον αέρα ο Κεραυνός.

Ο Αγγελόπουλος στο 13΄ ύστερα από εκτέλεση πλάγιου πήρε την απόκρουση των αμυντικών και με διαγώνιο βολέ στην κίνηση, παραβίασε την εστία του Αγγελόπουλου για το 1-0.

Μια καλή φάση ακολούθησε στη συνέχεια για τον Παναιγιάλειο στο 25΄, με τον Χριστόπουλο να δέχεται την σέντρα του Οικονόμου, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω.

Στο 27΄ πέτυχε το 2-0 ο βραχύσωμος Τσάτο, κερδίζοντας όλο τον κόσμο στον αέρα, από την εκτέλεση κόρνερ του Κούστα. 

Μείωσε ο Μπούνας 1-2 στο 29΄ αλλά μέχρι εκεί

Με γυριστό σουτ στο πρώτο δοκάρι, ο Μπούνας αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Δασκαλάκη, αξιοποιώντας με γκολ την σέντρα του Χριστόπουλου στο 29΄.

Ανούσια κατοχή στο β΄ ο Παναιγιάλειος

Στην επανάληψη ο Κεραυνός άφησε περισσότερο γήπεδο στον Παναιγιάλειο, που διατήρησε την άκαρπη κατοχή και υπεροχή χωρίς φάσεις. Καλύτερη στιγμή στο β΄ ημίχρονο για την ομάδα του Αιγίου, ήταν το πλασέ μέσα από την περιοχή του Σκούτα, που εξουδετέρωσε στις καθυστερήσεις ο Δασκαλάκης.

Αντίθετα ο Τσάτο απείλησε στην κόντρα δυο φορές την εστία του Αθανασόπουλου, που απέκρουσε τον επιθετικό του Κεραυνό στο 58΄ και στο 60΄ έβγαλε κόρνερ την ξαφνική αντεπίθεση που ξεκίνησε από τον τερματοφύλακα Δασκαλάκη.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κ. Τσιπιανίτης): Δασκαλάκης, Μερτίκας (83′ Μανθόπουλος), Κασιώνης, Ροδόπουλος, Αγγελόπουλος, Τρίγκας, Μούτσα (90′ Φραντχ), Κούστα, Τσάτος, Πήλιουρας (59′ Τσάκας), Ζαφειρόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Λελούδας- Αλ. Σπυρόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου (89′ Μπίτρας), Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος (59′ Σκούτας), Μπούνας, Κουραχάνης (74′ Νικολόπουλος), Μπελεζάκης (64′ Καφεντζής), Χριστόπουλος, Λιάτος.

 

Τα αποτελέσματα

  • Κεραυνός – Παναιγιάλειος  2-1    13′ Αγγελόπουλος, 27′ Τσάτος – 29΄ Μπούνας
  • Πάτραι – Καλάβρυτα 4-0    46’ 55’ Κατσιγιάννης, 75’ Μιχαηλίδης, 88’ Πομάρες
  • Αετός – Άρης Π 3-1    28’ αυτογκόλ Μεντζελόπουλος, 54’ Παπαδιονυσίου, 69’ πέναλτι Λυμπέρης – 43′ Μητρόπουλος
  • Αιγείρα / Ακράτα – Νίκη 2-1    21΄ Κλουκίνας, 30΄ Πρέζας – 90΄ Καλογεράτος
  • Κυριακή 10/11  -15:00
  • Θύελλα  – Ηρακλής
  • Αρόη-Δαβουρλής


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr