background img
banner
banner

Με τρία γκολ μέχρι το 21′ | ΦΩΤΟ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΑΠΟ ΑΡΟΗ  4-0 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η διαφορά που χώριζε τον Παναιγιάλειο από την νεοφώτιστη ΑΠΟ Αρόη, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, στην ποιότητα των δυο ομάδων και στο τελικό σκορ 4-0, στο σημερινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Μια νίκη που είχε ανάγκη ο Παναιγιάλειος ύστερα από …καθυστέρηση δυο αγωνιστικών, την κέρδισε εύκολα χωρίς να αντιμετωπίσει κινδύνους στην δική του εστία, θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, με περισσότερη προσοχή στα τελειώματα των μεταβιβάσεων και στις τελικές στην αντίπαλη εστία.

Μάλιστα το γρήγορο γκολ από το 4΄, όπως και το 3-0 του α΄ ημιχρόνου, προμήνυαν περισσότερα γκολ.

Ο Μπούνας το 1-0

Ορμητικοί στα πρώτα λεπτά οι «μελανόλευκοι», πολιόρκησαν την εστία του Μποσγανά, δημιουργώντας κινδύνους και σημειώνοντας γκολ. Τα δυο πρώτα ήρθαν σαν κατάληξη από φάσεις διαρκείας στην περιοχή της Αρόης. Συγκεκριμένα στο 4΄ ο Μπούνας έκλεψε την μπάλα στο ύψος της περιοχής, διείσδυσε και πλάσαρε τον νεαρό τερματοφύλακα Μποσγανά για το 1-0.

Στο 17΄ ο Σκούτας έβγαλε σέντρα από αριστερά για το κεφάλι του Χριστόπουλου, 2-0.

Στο 21΄ ο Χριστόπουλος ελίχθηκε από αριστερά και πάσαρε στον Κουραχάνη, ο οποίος έκανε το 3-0 με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Ο Χριστόπουλος το 2-0

Ακόμα ένα γκολ στο β΄ ημίχρονο

Πάλι ο Κουραχάνης σκόραρε στο τελευταίο «μελανόλευκο» γκολ, επιχειρώντας από αριστερά σέντρα σουτ στο 86΄. Ήταν το μοναδικό γκολ για το β΄ ημίχρονο, με την τεχνική ηγεσία να αλλάζει πρόσωπα και ρόλους στην ομάδα, ξεκινώντας με δυο παράλληλες αλλαγές από το 46΄.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Λελούδας – Αλ. Σπυρόπουλος): Κοντογεώργος, Βλάχος, Νικολόπουλος, Σπανογιάννης (46΄ Σταθακόπουλος), Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος (46΄ Μπίτρας), Μπούνας, Κουραχάνης, Σκούτας (74΄ Πλατυκώστας),Χριστόπουλος (68΄ Μπελεζάκης), Λιάτος.

ΑΠΟ ΑΡΟΗ (Ι. Λεγάτος): Μποσγανάς, Χαρικιόπουλος, Πρίντεζης, Καραβάτσος, Αλέμης (79΄ Μοναστήρας), Βερβέρογλου, Σουγλέρης, Γκέτα, Τσεκούρας (77΄ Κόντος), Δημητρέλης (84΄ Κατσαντώνης), Καμπέρης (38΄ Τσίκας).

Ο Κουραχάνης 3-0 (στην κεντρική φωτογραφία) και 4-0


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr