background img
banner
banner

Νέο διοικητικό συμβούλιο και δραστηριότητες για το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Νοέμβρη συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου.

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής: Πρόεδρος Σιώμος Κωνσταντίνος, Αντιπρόεδρος Αντωνόπουλος Αντώνης, Γραμματέας Μπινιώρη Ευαγγελία, Ταμίας Τρίψας Βασίλης, Υπεύθυνη ιματιοθήκης-υλικού Κωστοπούλου Γεωργία, Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Τηλιγάδη Αναστασία, Μέλος Καραπαναγιώτη Γεωργία.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο συναντήθηκε με τους γυμναστές του συλλόγου και ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα χορευτική χρονιά, ενώ προγραμματίζονται και συναντήσεις με τη νέα δημοτική αρχή και πολιτιστικούς φορείς. Για τις αρχές Δεκέμβρη, το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου, οργανώνει διήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προεγγραφές για την εκδρομή ενώ όσοι ενδιαφέρονται από μέλη και φίλους του Χ.Ε.Α. (δήλωση συμμετοχής και πληροφορίες για το πλούσιο πρόγραμμα της εκδρομής) μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του δ.σ. ή/και στο γραφείο του Χορευτικού Εργαστηρίου, Ανδρέου Λόντου 49.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr