background img
banner
banner

Ο Ιεράρχης στον… θρόνο του

ΑΥΡΙΟ Η ΗΜΕΡΑ ΕΝΘΡΟΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

Μία ιστορική μέρα ξημερώνει αύριο για την Ιερά Μητρόπολη και όλη την επαρχία Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, που θα σημάνει το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας νέας… Πρόκειται για την ημέρα ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερωνύμου που θα γίνει με πάσα επισημότητα και την δέουσα λαμπρότητα.

Το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως: Σάββατο 23η Νοεμβρίου: 10.30π.μ.: Υποδοχή τού Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτριο Καλογερόπουλο στα όρια της Μητροπολιτικής Περιφερείας επί της εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αιγείρας. 11π.μ.: Άφιξη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου στην πλατεία Αγίας Λαύρας. Υποδοχή αυτών από τον Τοποτηρητή Μητροπολίτη πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο. Προσφώνηση του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημητρίου Καλογερόπουλου. Αντιφώνηση του Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου. 11.45π.μ.: Έναρξη πομπής προς τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης. 12μ.μ.: Τελετή τής Ενθρονίσεως.

Η πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία την Κυριακή

Κυριακή 24η Νοεμβρίου: 7π.μ.: Πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του νέου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Φανερωμένης) Αιγίου. 11π.μ.: Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο θα δεχθεί τις ευχές του Χριστεπώνυμου Πληρώματος στο Μητροπολιτικό Μέγαρο (οδός Μελετοπούλων 43).


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr