background img
banner
banner

Ο Παναιγιάλειος 5-0 στα Καλάβρυτα

ΈΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ +4

Μετά το 1-0 του ημιχρόνου, ο Παναιγιάλειος έκανε την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο των Καλαβρύτων και στο τελικό 5-0. Αύξησε τη διαφορά από την 2η θέση στο +4, στην οποία ο Κεραυνός …έπιασε τον Αετό Π., πριν το ξεκίνημα του β΄ γύρου.

Καλό α΄ ημίχρονο στα Καλάβρυτα από τις αντίπαλες ομάδες, αλλά και τις καιρικές συνθήκες που ξέσπασαν προς το τέλος και μετά τη λήξη του αγώνα. Η γηπεδούχος ΑΕ Καλαβρύτων ήταν ανταγωνιστική και κοντά στο παιχνίδι, όχι όμως και στο σκορ το οποίο άνοιξε ο Κουραχάνης στο 20΄. Ο Παναιγιάλειος στο β΄ ημίχρονο είχε τους τρόπους και την …πολυτέλεια να ανεβάζει την απόδοσή του, αλλά και το σκορ μετά την πρώτη ώρα αγώνα. Ο Σκούτας που είχε και δοκάρι έκανε το 2-0 στο 61΄.

Αμέσως πήρε σειρά ο Χριστόπουλος, που με δυο γκολ (64΄ 67΄) ανέβασε την τιμή της διαφοράς στο 4-0, για να κλείσει το σκορ στο 90΄ με πέναλτι ο Μπούνας, το οποίο κέρδισε ο Αποστολής από τον Σκιαδά. Δοκάρι στο β΄ ημίχρονο είχε για τον Παναιγιάλειο ο Μπίτρας.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος): Παπαδημητρόπουλος, Βρεττός, Σκιαδάς, Καραχάλιος, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Στ. Τσαβαλάς, Γκλαβάς (58’ Τζιαντομένικο), Ασπρούκος, Γ. Τσαβαλάς (67’ Γιαννόπουλος), Ανδρεόπουλος (71’ Μενύχτας).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Λελούδας-Αλ. Σπυρόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Νικολόπουλος, Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος (71’ Παπασπηλιόπουλος), Μπακατσέλος (65’ Οικονόμου), Μπούνας, Κουραχάνης, Σκούτας, Χριστόπουλος (74’ Μπίτρας), Λιάτος (81’ Αποστολής).

Θύελλα Αιγίου – Αιγείρα / Ακράτα  1-0

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του τοπικού ντέρμπι στην Άβυθο, με την Θύελλα Αιγίου να κερδίζει με την πάροδο του χρόνου έδαφος, να αυξάνει τις επισκέψεις της στην αντίπαλη περιοχή της Ακράτας. Πριν καταλήξουν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια, ήρθε το γκολ της Θύελλας. Σέντρα ο Γκοτσόπουλος, κεφαλιά ο Διαμαντόπουλος και 1-0 στο 45΄, ενώ λίγο νωρίτερα καλή ευκαιρία είχε χάσει για τους φιλοξενούμενους ο Καυγάς. Η Αιγιώτικη ομάδα δεν έκανε το  λάθος να παίξει αμυντικά για να κρατήσει στην επανάληψη το προβάδισμα 1-0.

Συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και απείλησε σοβαρά για το 2-0 στο 56΄, όταν ο Αρβανίτης με κεφαλιά, ύστερα από το κόρνερ του Γκοτσόπουλου, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γκανατσούλα.

Στον Κυριάκο Αθανασίου «βγήκε» η αλλαγή θέσεων Γκοτσόπουλου – Διαμαντόπουλου, από την πλευρά του ο Χριστόδουλος Γκρέκας έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, με την είσοδο του Παράνομου, αφού η ομάδα του παίζει πολύ καλά την κόντρα επίθεση. Η Θύελλα κρατούσε καλά πίσω και συνέχισε να διατηρεί ανέπαφη την εστία της και μετά το 69΄, όταν αποβλήθηκε ο Γκοτσόπουλος, για να πανηγυρίσει στο φινάλε την πολύτιμη νίκη της.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ντόι, Μανέτας, Παξιμάδης, Κόλα, Αθανασίου (55΄ Λαμπίρης), Τζιτζιφάκος, Γκοτσόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μητρόπουλος (79΄ Μητρόπουλος), Αρβανίτης (83΄ Μακρυγιάννης), Διαμαντόπουλος.

ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ (Χ. Γκρέκας): Γκανατσούλας, Παππάς, Καυγάς, Τσούρας, Έξαρχος, Αλέφαντος (46΄ Κυρίκος), Σακελλαρόπουλος (64΄ Παράνομος), Πρέζας, Κλουκίνας, Καλλέλης, Μαυρομμάτης (79΄ Ζίζηλας).

  • Τα αποτελέσματα
  • Καλάβρυτα- Παναιγιάλειος 0-5 20’ Κουραχάνης, 61’ Σκούτας, 64’ 67’ Χριστόπουλος, 90’ πέναλτι Μπούνας
  • Κεραυνός – Αετός Π 3-0 13′ Τρίγκας, 54′ Τσάτος, 79’ Πήλιουρας
  • Πάτραι – Νίκη Πρ 1-1 21’ Αναγνώστου – 94′ πέναλτι Σαρρής
  • ΑΠΟ Αρόη – Άρης Π 2-2 11’ Βερβέρογλου, 36’ Καραβάτσος – 33’ Μεντζελόπουλος, 67’ Μητρόπουλος
  • Θύελλα – Αιγείρα /Ακράτα 1-0 45΄ Διαμαντόπουλος. Δοκάρι 56΄ Αρβανίτης. Κόκκινη 69΄ Γκοτσόπουλος
  • Δαβουρλής- Ηρακλής 2-0 4’ Κουμπουρλής, 16’ Μακρής

Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr