background img
banner
banner

Ο Παππάς στο Διακοπτό

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, πραγματοποίησε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Κυριακή το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Διακοπτού Αιγιαλείας, με ομιλητή τον Νίκο Παππά, βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Ο πρώην υπουργός που την προηγούμενη ημέρα ήταν ομιλητής σε συνέδριο στην Πάτρα, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει και στην Αιγιάλεια τονίζοντας τα εξής:

“ Ο αναπτυξιακός νόμος, οι εργασιακές ρυθμίσεις και οι διατάξεις για την ασυλία των τραπεζιτών και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος συνθέτουν ένα πλαίσιο εξυπηρέτησης ισχυρών συμφερόντων και κολλητών. Συνθέτουν την πολιτική της ΝΔ.

Οι πρώτες επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Αχαΐα είναι επιλογές πισωγυρίσματος. Και η Πατρών – Πύργου και η Νομική σχολή και ο σιδηρόδρομος, που αποτελούν ώριμες επιλογές, παγώνουν λόγω πολιτικής εμπάθειας. Η ΝΔ οφείλει επανεξετάσει τη στάση της.

Ισχυροποιούμε τον ΣΥΡΙΖΑ, συγκροτούμε ένα νέο εμείς. Στην παράταξη που οικοδομούμε θέλουμε να περιλαμβάνονται όλες οι θετικές παραδόσεις του αριστερού και προοδευτικού χώρου. Χωρίς μισόλογα, χωρίς αποκλεισμούς.”

Στο πάνελ της χθεσινής συνάντησης από αριστερά: η βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου, ο Συντονιστής της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Άκης Μουρίκης, ο πρ. υπουργός Νίκος Παππάς και το μέλος της Οργάνωσης Χρήστος Λελούδας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr