background img
banner
banner

Ο Σ.Π.Ο.Α.Κ. τίμησε τον Αιγιώτη Δρ. Πάνο Παναγόπουλο

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Σε όμορφο κλίμα αλλά και με διάθεση συνεργασίας από τους συμμετέχοντες ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες για νέα καλύτερο περιβαλλοντικό μέλλον για τον Κορινθιακό Κόλπο, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, εκδήλωση αλλά και συνεδρίαση του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης Κορινθιακού Κόλπου.
Κατόπιν απόφασης του απερχόμενου Δ.Σ. του Συνδέσμου και στα πλαίσια κοινής συνεδρίασης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου και των νέων αντιπροσώπων των Δήμων-Μελών για την δημοτική θητεία 2019-2023, πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση, κατά την οποία απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Αιγιώτη, Δρ. Πάνο Παναγόπουλο για τη συνολική του δράση και προσφορά στην δημιουργία του κινήματος προστασίας του Κορινθιακού Κόλπου και στην προώθηση της ιδέας της διαδημοτικής συνεργασίας για τον στόχο αυτό.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σταμάτης Χαλβατζής ανέφερε πως στις σκέψεις των ανθρώπων του Συνδέσμου είναι η βράβευση των ανθρώπων που κατά καιρούς έχουν συμβάλει στην λειτουργία του προάγοντας αυτά που πρεσβεύει. Ιδιαίτερα συγκινημένος ο κ. Παναγόπουλος τόνισε πως ΄΄αν ο Κορινθιακός δεν αποτελέσει περιοχή υπό ενιαία διοίκηση, το περιβαλλοντικό του μέλλον δεν προδιαγράφεται ευοίωνο΄΄.

Απών ο δήμος Πατρέων

Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία μέσω μυστικής ψηφοφορίας, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι από την συνεδρίαση απουσίαζε για ακόμη μία φορά ο δήμος Πατρέων, με τον κ. Χαλβατζή να αναφέρει πως ο δήμος Πατρέων δεν έχει ορίσει ακόμη αντιπροσώπους ωστόσο ο Σύνδεσμος δεν μπορούσε να περιμένει. Μάλιστα, τόνισε πως και από την προηγούμενη διοίκηση απείχαν από όλες τις διαδικασίες λόγω διαφορετικής αντίληψης των πραγμάτων. Να σημειωθεί ότι το Δ.Σ. του «Αρίων» αποτελείται από 33 μέλη, ενώ παρόντα ήταν περισσότερα από 20, εξασφαλίζοντας έτσι τα 3/5 που απαιτούνταν για τις εκλογές.

«Δυνατή» εκπροσώπηση από την Αιγιάλεια

Πρόεδρος επανεξελέγη από τον δήμο Θηβαίων ο Σταμάτης Χαλβατζής, ενώ αντιπρόεδρος εξελέγη ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος. Επίσης εξελέγησαν και τα τέσσερα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου, μεταξύ των οποίων και ο αντιδήμαρχος Αιγιαλείας Στράτος Βαρδάκης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr