background img
banner
banner

Παρέμβαση Σπηλιόπουλου για την ανάπλαση του ιερού προσκυνήματος της Παναγίας Τρυπητής Αιγίου

«Όπως έχει ανακοινωθεί από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή από τον Απρίλιο του 2019, το έργο επρόκειτο να ξεκινήσει άμεσα, μέσα στο μήνα Μάιο. Για το λόγο αυτό, μεταφέρθηκε η θαυματουργός εικόνα της Παναγίας στη Μητρόπολη του Αιγίου και το ιερό προσκύνημα έκλεισε από τον Απρίλιο του 2019.

Επειδή το έργο της ανάπλασης του ιερού προσκυνήματος της Παναγίας Τρυπητής δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, υπάρχουν έντονες ανησυχίες για την έναρξη και την ολοκλήρωσή του», επισημάνει με ερώτησή του προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη ο επικεφαλής της παράταξης ‘’Δυτική Ελλάδα Μπροστά’’ Κώστας Σπηλιόπουλος και συνεχίζει:

«Για να έχουν οι πολίτες μια έγκυρη και ξεκάθαρη ενημέρωση ζητάμε από τον περιφερειάρχη να μας απαντήσει:

  1. Εάν έχει ενταχθεί το έργο σε συγκεκριμένο πρόγραμμα και με ποιο προϋπολογισμό
  2. Ποιος είναι ο φορέας κατασκευής για την εκτέλεση του έργου και ποια θα είναι η μέθοδος ανάθεσης (δημοπρασία, απ’ευθείας ανάθεση κλπ.)
  3. Υπάρχει πλήρης οριστική μελέτη και όλα τα λοιπά στοιχεία για την ωριμότητα του έργου; Εάν όχι, τι ελλείψεις υπάρχουν;
  4. Πότε προβλέπεται να γίνει ανάθεση του έργου και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμά του;
  5. Γιατί ανακοινώθηκε και χρησιμοποιήθηκε προεκλογικά ένα τόσο σημαντικό ιερό θέμα, χωρίς να υπάρχει ωριμότητα, όπως αποδεικνύεται; »

Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr