background img
banner
banner

Παραλίγο να μην περάσει το νέο τιμολόγιο της ΔΕΥΑ

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η ψηφοφορία για το νέο τιμολόγιο της ΔΕΥΑ, μετά από δύο ώρες αντιπαραθέσεων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Οι συμπορευόμενες παρατάξεις των Καλογερόπουλου, Ψυχράμη, Τριανταφυλλόπουλου, δεν συγκέντρωσαν την πλειοψηφία των 17 ψήφων ανάμεσα στους 32 συμβούλους που παραβρέθηκαν στο Δ.Σ. της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου.

Ήταν η σύμβουλος της “Ποιοτικής Αιγιάλειας” Μαρία Καρρά, από την Ακράτα, η οποία καταψήφισε το νέο τιμολόγιο λέγοντας πως είναι ακριβό σε μία περιοχή που έχει φυσική ροή ύδατος.

Με τον Γιώργο Γκίκα της “Ποιοτικής Αιγιάλειας” να καταψηφίζει επίσης, η ψηφοφορία ήρθε ισόπαλη 16-16, με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Ντίνο να “βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά”, αφού η ψήφος του μετράει διπλά.

Βεβαίως αν δεν έλειπε Μαρία Ιατροπούλου της παράταξης “Μπροστά”, η αντιπολίτευση θα είχε κερδίσει στην “αναμέτρηση”, καταψηφίζοντας το τιμολόγιο, δημιουργώντας έτσι “πονοκέφαλο” στη δημοτική αρχή.

Αργότερα, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, σε πηγαδάκι στελεχών παραδέχθηκε ότι και η τύχη έπαιξε το ρόλο της, χαρακτήρισε όμως αναγκαίες τις αναπροσαρμογές στο τιμολόγιο, ώστε η ΔΕΥΑ να παραμείνει υγιής επιχείρηση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr