background img
banner
banner

Προβολή ταινίας «Αναζητώντας Τον Χέντριξ»

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ

Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” και ώρα 21:30 θα προβληθεί η ταινία «Αναζητώντας Τον Χέντριξ», από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου.
Στη Λευκωσία ένας καλόκαρδος loser πνιγμένος στα χρέη, αποφασίζει να μεταναστεύσει, την τελευταία στιγμή όμως ο σκύλος του, το σκάει στην τουρκοκυπριακή πλευρά κι εκείνος αναζητά τρόπο να τον φέρει πίσω.

H ιστορία μιας «αταίριαστης» φιλίας, που κέρδισε το μεγάλο βραβείο στο TribecaFilmFestival της Νέας Υόρκης και το Βραβείο Καλύτερου Σεναρίου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Μία ταινία που με αφορμή την παραβίαση του κανονισμού της πράσινης γραμμής από ένα σκύλο, ανατρέπει με χιούμορ βαθιά ριζω-μένες προκαταλήψεις.
Κύπρος, 2018. Σκηνοθεσία: Μάριος Πιπερίδης. Πρωταγωνιστούν: Βίκυ Παπαδοπούλου, Αδάμ Βουσδούκος, Φατίχ Αλ, ΟζγκούρΚαραντενίζ, Διάρκεια: 93 λεπτά. Ώρα προβολής: 21.30 – Είσοδος για τα μέλη Δωρεάν. Τιμή εισιτηρίου για τα μη μέλη: 4 € και 3 € μειωμένο (φοιτητές – άνεργοι). Εγγραφή – Ετήσια εισφορά μέλους: 30 € και 20 € (φοιτητές – άνεργοι). Διάθεση εισιτηρίων – εγγραφές – ανανεώσεις κάθε Δευτέρα στον «Απόλλωνα» από 21:00. Για περισσότερες πληροφορίες: www.cinegio.gr και www.facebook.com/cinegio.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr