background img
banner
banner

Προβολή ταινίας «Η Συμμορία Των Σικελών»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλων” και ώρα 21:30 θα προβληθεί η κλασσική ταινία του 1969,«Η συμμορία των Σικελών» σε νέα ψηφιακή επανέκδοση, από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου.

Ένας σεσημασμένος κλέφτης δραπετεύει με τη βοήθεια της Σικελικής μαφίας και μαζί ετοιμάζουν τη ληστεία του αιώνα. Με το FBI στο κατόπι τους, ξεκινάει ένα ανθρωποκυνηγητό στη στεριά και τον αέρα για ένα γκανγκστερικό αριστούργημα πλημμυρισμένο με την ατμόσφαιρα της εποχής.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ και Χρυσό Φοίνικα, Ανρί Βερνέιγ, σκηνοθετεί τα ιερά τέρατα του γαλλικού κινηματογράφου Ζαν Γκαμπέν, ΑλένΝτελόν και ΛίνοΒεντούρα και δημιουργεί μία από τις καλύτερες heistmovies που έχουν γυριστεί, με τεράστια εμπορική επιτυχία (νέα ψηφιακή επανέκδοση).

Γαλλία, 1969. Σκηνοθεσία: Ανρί Βερνέιγ. Μουσική: Ένιο Μορικόνε. Πρωταγωνιστούν: Αλέν Ντελόν, Ζαν Γκαμπέν, Λίνο Βεντούρα. Διάρκεια: 121 λεπτά. Ώρα προβολής: 21.30 – Είσοδος για τα μέλη Δωρεάν. Τιμή εισιτηρίου για τα μη μέλη: 4 € και 3 € μειωμένο (φοιτητές – άνεργοι). Για περισσότερες πληροφορίες: www.cinegio.gr και www.facebook.com/cinegio.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr