background img
banner
banner

Προβολή ταινίας «Καπερναούμ»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” και ώρα 21:30 θα προβληθεί η βραβευμένηταινία«Καπερναούμ», από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου.
Ο Ζαΐν, ένας μικρούλης Λιβανέζος, μηνύει τους γονείς του για το «έγκλημα», του ότι του έδωσαν ζωή. Όλα ξεκίνησαν από όταν ήταν πολύ μικρός, ως ένα παιδί με κότσια που τα κατάφερνε στους σκληρούς δρόμους και στα δώδεκα του εγκατέλειψε τους αδιάφορους γονείς του, επιβιώνοντας πια ως άστεγος. Μέχρι που μια μετανάστρια από την Αιθιοπία, η Ραχίλ, του παρέχει άσυλο και φαγητό, ως αντάλλαγμα για να προσέχει το μωρό της. Αλλά ο Ζαΐν δεν θα αποφύγει τα χειρότερα. Μια συγκλονιστική ταινία για τους ανθρώπους του περιθωρίου, αλλά και το ακατανίκητο ανθρώπινο πνεύμα. Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Καννών, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Παραγωγή: Λίβανος, 2018. Σκηνοθεσία: Ναντίν Λαμπακί. Πρωταγωνιστούν: Ζαΐν Αλ Ραφέεα, ΓιορντάνοςΣιφεράβ, ΜπολαγουατιφέΤρέζερΜπανκολέ. Διάρκεια: 126 λεπτά. Ώρα προβολής: 21.30 – Είσοδος για τα μέλη Δωρεάν. Τιμή εισιτηρίου για τα μη μέλη: 4 € και 3 € μειωμένο (φοιτητές – άνεργοι). Εγγραφή – Ετήσια εισφορά μέλους: 30 € και 20 € (φοιτητές – άνεργοι). Διάθεση εισιτηρίων – εγγραφές – ανανεώσεις κάθε Δευτέρα στον «Απόλλωνα» από 21:00. Για περισσότερες πληροφορίες: www.cinegio.gr και www.facebook.com/cinegio.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr