background img
banner
banner

Προβολή της ταινίας «Loro»

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ

Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” και ώρα 21:30 θα προβληθεί ηταινία«Loro», από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου.

Ο Σέρτζιο, ένας προαγωγός πολυτελείας στον Τάραντα, ονειρεύεται τη μεγάλη ζωή και μια γνωριμία με… Εκείνον: τον γνωστό για την αδυναμία του στα πάρτι και στις νεαρές γυναίκες Ιταλό πρωθυπουργό. Γι’ αυτό οργανώνει ένα ολοήμερο γλέντι-όργιο σε μια βίλα στη Σαρ-δηνία, ακριβώς απέναντι από εκείνη του πρώτου πολίτη της χώρας.

Ο Πάολο Σορεντίνο συνεργάζεται ξανά με τον Τόνι Σερβίλο σε μία ακόμα πληθωρική ταινία που, αν και βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά, επιστρατεύει τη μυθοπλασία για να κάνει το πορτρέτο της Ιταλίας υπό την επήρεια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Το δίδυμο μεταφέρει στο πανί σκηνές από την πολύκροτη ζωή του μεγιστάνα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, καλύπτοντας τα χρόνια μεταξύ 2006 και 2010.

Παραγωγή: Ιταλία, 2018. Σκηνοθεσία: Πάολο Σορεντίνο. Πρωταγωνιστούν: Τόνι Σερβίλο, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Κάσια Σμούτνιακ. Διάρκεια: 150 λεπτά.
Ώρα προβολής: 21.30 – Είσοδος για τα μέλη Δωρεάν. Τιμή εισιτηρίου για τα μη μέλη: 4 € και 3 € μειωμένο (φοιτητές – άνεργοι). Εγγραφή – Ετήσια εισφορά μέλους: 30 € και 20 € (φοιτητές – άνεργοι).


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr