background img
banner
banner

Πρώτο “διπλό” για τον Κεραυνό Αιγίου (58-64)

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η πέτυχε ο Κεραυνός Αιγίου για την 6η αγωνιστική. Νίκησε 64-58 τον ουραγό Παναχαϊκό που είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν 15-14 στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά η δεύτερη περίοδος αποδείχτηκε καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα, με τον Κεραυνό να ανεβάζει “στροφές” και να παίρνει διαφορά 13 πόντων με τη λήξη του ημιχρόνου (25-38). Στη συνέχεια δεν κινδύνεψε σοβαρά σε κανένα σημείο του ματς, έκλεισε την τρίτη περίοδο στο + 7 (42-49), πήγε τη διαφορά στο +13 στο 36΄ (51-64) και το μόνο που κατάφερε ο Παναχαϊκός ήταν να μειώσει τη διαφορά στο τέλος, αφού ο Κεραυνός “κόλλησε” στους 64 πόντους στο τελευταίο 4λεπτο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, την πρώτη της ήττα υπέστη η Ε.Α. Πατρών από τον Προμηθέα 2014 και ισοβαθμεί πλέον μαζί στην κορυφή, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας κερδίζοντας την Ολυμπιάδα στην έδρα της. Ακολουθεί ο Αίολος Αγυιάς που έκανε εύκολο πέρασμα από την Αλεξιώτισσα με τον Έσπερο Α.Ο.Π.Α., μαζί με την Απολλωνιάδα που κέρδισε τον Ολυμπιονίκη παρά τις απουσίες που είχε στο ρόστερ ελέω τραυματισμών. Γαλήνη και Ήφαιστος/Αχιλλέας κέρδισαν εύκολα στις έδρες τους Αίαντα Α.Σ.Α.Α και ΑΓΕ Ζακύνθου.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Αρβανίτης): Μανωλόπουλος 5(1), Ντούλες 14(3), Σωτηρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Ζαφειρόπουλος 12(2), Τριανταφύλλου, Σταθακόπουλος 11, Κατσαβόπουλος 4, Παπαγεωργίου 12, Παρίσης, Νάτσκος 6.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr