background img
banner
banner

Σαπίου και Τασσόπουλος ξεχώρισαν στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Μεγάλες διακρίσεις πέτυχαν σε έναν ακόμη σπουδαίο διεθνή αγώνα ο Δημήτρης Τασσόπουλος και η Βηθλεέμ Σαπίου. Οι δρομείς του ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ ξεχώρισαν στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή τον Κενυάτη, Τζον Κιπκορίρ Κόμεν. Ανάμεσα στους Έλληνες και σε συνολικά 20.000 συμμετέχοντες η Βηθλεέμ Σαπίου τερμάτισε στην 6η θέση (3.07.36. ) στις γυναίκες και ο Δημήτρης Τασσόπουλος με 2.48.58.(νέο ρεκόρ συλλόγου στην αυθεντική διαδρομή και κορυφαίος Αιγιαλέας όλων των εποχών) ήταν 19ος στους άνδρες! Σε αρκετά καλή θέση τερμάτισε και ο Απόστολος Μενύχτας με χρόνο 3.01.04.

Αρκετοί ήταν οι δρομείς που χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκαν αδιαθεσία. Συνολικά στον φετινό αγώνα, σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1, χρειάστηκε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε 200 περίπου άτομα που αντιμετώπισαν είτε αναπνευστικά, είτε ορθοπεδικά προβλήματα καθώς λόγω της βροχόπτωσης, ο δρόμος γλιστρούσε πολύ.
Από τους διακόσιους δρομείς οι 17 χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Αθήνας. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ κάποιοι μεταφέρθηκαν στο «Γεώργιος Γεννηματάς» και κάποιοι άλλοι στο νοσοκομείο «Σωτηρία”.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr