background img
banner
banner

ΣΕΡΙΦΑΤΟ: Ήττες για ανδρική και γυναικεία ομάδα | ΦΩΤΟ

Η ανδρική ομάδα του Σεριφάτου ξεκίνησε με ήττα το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής στην επιστροφή του στα επίσημα παιχνίδια έπειτα από δύο χρόνια αγωνιστικής απραξίας. Έχασε στις λεπτομέρειες στο κλειστό του Αιγίου από τον Έσπερο Καλλιθέας με 20-19, με τους νεαρούς παίκτες πάντως να δείχνουν ότι έχουν μέλλον. Ήταν πίσω στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κατάφερε να ισοφαρίσει 17-17 στο 55΄ και 19-19 στο 59΄ για να χάσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας σχεδόν στην εκπνοή. Στο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 9-9.

ΣΕΡΙΦΑΤΟ (Μπουρδόπουλος): Αλεξόπουλος Θεοφ., Σταυρίδης, Γιούπης 2, Λιοκαύτος 7, Θερμος, Αλεξόπουλος Ανδρ. 1, Σταυρόπουλος 4, Μάρκουλας, Χατζηγιάννης 2, Χριστοδουλόπουλος, Αναστασόπουλος, Μουντζουρούλιας, Γιαννακόπουλος 3, Γιαννόπουλος.

* Στο παιχνίδι που ακολούθησε, οι πολλές απουσίες στοίχισαν την εντός έδρας ήττα (18-28) και για τη γυναικεία ομάδα από τον Αθηναϊκό, καθώς δεν αγωνίστηκαν – για διάφορους λόγους – πέντε βασικές αθλήτριες. Ανάμεσά τους και η Παπανικολάου που στην τελευταία προπόνηση τραυματίστηκε σοβαρά και πιθανότατα θα χάσει όλη τη χρονιά! Η Έλενα Καλασνίκοβα είχε μόλις 9 παίκτριες στη διάθεσή της και συγκεκριμένα τις Σιάσσου, Μελισουργού, Αυγέρη, Παπαδοπούλου, Δήμου, Σπηλιοπούλου, Αποστολοπούλου, Θανοπούλου και Πουμπουλίδου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr