background img
banner
banner

Στο Αίγιο ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας

ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ – ΜΕΛΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Π. ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Στο Αίγιο βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Βαγγέλης Πασσάς, όπου είχε συνεργασία με τους διευθυντές σχολείων της Αιγιάλειας που συμμετέχουν ως τακτικά και ως αναπληρωματικη μέλη στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας καθώς και στη Σχολική Επιτροπή. Είχε προηγηθεί συνάντηση του Διευθυντή Εκπαίδευσης με τον δήμαρχο Αιγιαλείας.

Ο κ. Πασσάς ενημέρωσε τον κ. Καλογερόπουλο για τις μεταβολές σχολικών μονάδων που θα προταθούν και οι οποίες είναι: Προαγωγή του 10 Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Αβύθου και συγχώνευση του Δημοτικού Σχολείου Καλαμιά με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας.

Πρόταση για ανταλλαγή εκτάσεων για τη στέγαση Νηπιαγωγείων

Επίσης, συζήτηση έγινε για τις κτηματικές εκτάσεις ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας που βρίσκονται στις θέσεις Λαμπίρι και Βερίνο, με τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας να ζητά να εξεταστεί το ενδεχόμενο να γίνει ανταλλαγή τους με οικοδομήσιμο οικόπεδο εντός του Αιγίου, το οποίο θα στεγάσει τα Νηπιαγωγεία που βρίσκονται σε ενοικιαζόμενα κτήρια!Στη συνάντηση των δύο αντρών συζητήθηκε και το θέμα στέγασης του Νηπιαγωγείου Διακοπτού και αναζητείται λύση για την ασφάλεια των παιδιών καθώς και την εύρυθμη λειτουργία Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Διακοπτού. Επίσης, τέθηκε το ζήτημα της αγοράς του οικοπέδου που εφάπτεται στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου για τη στέγαση του Ειδικού Νηπιαγωγείου Αιγίου με τρόπο τέτοιο που θα εξασφαλιστεί η ομαλότερη λειτουργία του καθώς και η συμπερίληψη με τους μαθητές του συστεγαζόμενου 4ου Νηπιαγωγείου Αιγίου.

Ζητήθηκε καλή συνεργασία

Στην συνάντηση με τους διευθυντές που συμμετέχουν στην ΔΕΠ και την Σχολική Επιτροπή, συμμετείχαν οι κ. Κιντής Τριαντάφυλλος , Ελευθεριώτης Δημήτρης, Ντούκα Παναγιώτα, Παπαθεοδωρόπουλος Γιάννης, Μπούνιας Κώστας, Σκανδάμη Αθηνά και Λαμπρόπουλου Μιμίκα. Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης έθεσε το πλαίσιο της καλής συνεργασίας των Επιτροπών με τον δήμο Αιγιαλείας, καθώς οι παρευρισκόμενοι διευθυντές έχουν οριστεί από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr