background img
banner
banner

Τέλος εποχής για τα Αγγελάκια της Victoria’s Secret – Ακυρώνεται η διάσημη πασαρέλα εσωρούχων

Ο διάσημος οίκος εσωρούχων Victoria’s Secret ανακοίνωσε ότι μετά από 23 χρόνια, φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα συμμετάσχουν στην ετήσια επίδειξη μόδας καθώς ακυρώνεται το Super Bowl show των αγγέλων τους.

Το εντυπωσιακό σόου των αγγέλων δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος καθώς η εταιρεία έχει οικονομικό πρόβλημα καθώς βλέπει τις πωλήσεις της να παρουσιάζουν πτώση και το λαμπερό σόου να μην έχει τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε παλαιότερα.

Το λαμπερό σόου της Victoria’ s Secret είχε αφήσει εποχή καθώς η πασαρέλα των αγγέλων ήταν ένα γεγονός που ανέτρεπε όλα τα δεδομένα στα σόου εσωρούχων.

Τον Μάιο, μετά από χρόνια μειωμένης τηλεθέασης, o CEO της L Brands, Leslie Wexler, ανακοίνωσε ότι η πασαρέλα δεν θα προβάλλεται πλέον από την τηλεόραση στην Αμερική. Εκείνη την εποχή, όμως ο Wexler δεν επιβεβαίωνε πως δεν θα γίνει το σόου, αλλά είπε ότι η εταιρεία αξιολογούσε τη στρατηγική μάρκετινγκ.

Την περασμένη εβδομάδα, τέσσερα αγγελάκια της Victoria’ s Secret – η Tζοζεφίν Σκράιβερ, η Έλσα Χόσκ, η Τζάσμιν Τουκς και η Ρομέ Στριτ εμφανίστηκαν μαζί σε κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες για να γιορτάσουν την πιο πρόσφατη καμπάνια του διάσημου brand γυναικείων εσωρούχωνΤην περασμένη εβδομάδα, τέσσερα αγγελάκια της Victoria’ s Secret – η Tζοζεφίν Σκράιβερ, η Έλσα Χόσκ, η Τζάσμιν Τουκς και η Ρομέ Στριτ εμφανίστηκαν μαζί σε κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες για να γιορτάσουν την πιο πρόσφατη καμπάνια του διάσημου brand γυναικείων εσωρούχων.

«Παλιά αν έκανες μια επίδειξη για τη Victoria’ s Secret, αυτομάτως, γινόσουν superstar» σχολίασε εσωτερική πηγή από την εταιρεία, στην αμερικανική εφημερίδα New York Post.

https://www.dikaiologitika.gr/


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΣΜΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr