background img
banner
banner

Το χοιρινό, το αλκοόλ, οι σταυροί και οι καμπάνες!

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Σ. ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Εδώ ο κόσμος χάνεται με το μεταναστευτικό- προσφυγικό θέμα και ένας νεοεκλεγμένος βουλευτής, πρώην εργαζόμενος σε κρατικό κανάλι (!!) …ξεροχτενίζεται…

Μάλλον έχει πολύ θράσος! «Κτηνωδία να τρώνε -είπε- οι Έλληνες (μήπως ήταν συμπατριώτες του στη Θεσσαλονίκη;) χοιρινό και να πίνουν αλκοόλ κοντά σε χώρο που φιλοξενεί τους μετανάστες»!!!

Διερωτάται κανείς, εάν κάποιοι εκ των 300 έχουν συναίσθηση της αποστολής τους και του ρόλου τους.

Τι μας λέτε κύριε βουλευτά; Και δεν αρκέστηκε σ’ αυτή την εξοργιστική δήλωση, αλλά είπε κάτι ακόμα χειρότερο: «Δεν ξέρω, εάν προβλέπεται ποινή στον Ποινικό Κώδικα γι αυτή την πράξη…». Ο άνθρωπος «επικοινωνεί» με το μυαλό του; Πώς να στηλιτεύσει την «αισχρή» δήλωσή του; Μάλλον γι αυτόν θα έπρεπε να προβλέπεται ποινή στον Ποινικό μας Κώδικα! Ειδικά για τη λέξη «κτηνωδία».

Είπε μια κυρία, σε μια παρέα χθες στα Ψηλά Αλώνια: «…Παιδιά, βλακεία του ναι, αλλά μήπως το είπε… χριστιανικά, και οι μουσουλμάνοι άνθρωποι είναι…».

«Καλούλι» δε λέω, για «υπερασπιστικό επιχείρημα», λίγο… τραβηγμένο από τα μαλλιά όμως, εάν το δει κανείς από άλλη πλευρά!…

Ά και τώρα που είπα τη λέξη… χριστιανικά: Ακόμη κι αν εμείς τους… «προκαλέσαμε» μ’ αυτόν τον τρόπο, τότε τι να πουν και οι συμπατριώτες μας, οι πολύπαθοι, στο Αιγαίο; Σε κάποιο από τα νησιά του, αφαίρεσαν σταυρούς και καμπάνες από εκκλησίες!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr