background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ισοφάρισε στο 90΄ ο Ψαθόπυργος την Φλόγα Ροδιάς

ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ …ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΡΕΠΑΝΟ – ΆΒΥΘΟΣ

Στο 90΄ έσωσε ο Ψαθόπυργος την παρτίδα και την πρώτη του φετινή ήττα, ισοφαρίζοντας 3-3 την Φλόγα Ροδιάς.
* Εύκολο απόγευμα και μεγάλο σκορ για τον Φοίνικα / Ζήρια, 5-0 τον ΠΑΟΚ Π.
* Έστω και δύσκολα, το Άνω Καστρίτσι πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Ροδιάς 2-1 τον Απόλλωνα.
* Μέτρια εμφάνιση στο α΄ ημίχρονο είχε ο Αχιλλέας 0-2 από την Αργυρά, άργησε να μειώσει και να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα, 1-2 στο 91΄.
* Ανακοίνωση ετοιμάζει η Άβυθος, για τον χρόνο καθυστέρησης που κράτησε ο καλός στα υπόλοιπα διαιτητής Παπαχρήστος, στο παιχνίδι με το Δρέπανο.
* Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλων Εγλυκάδας 3-2 τον Πανιώνιο / Αχιλλέα.
* Πρώτη νίκη για το Ζαβλάνι / Αίας 4-2 τον Ολυμπιακό Π.
* Βελτιωμένος ο Αστέρας Τέμενης, απείχε όμως και πάλι από τη νίκη, 1-1 με τον Αετό Ρίου.

Ψαθόπυργος – Φλόγα Ροδιάς 3-3

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση της Φλόγας στο γήπεδο Ρίου, που αποδεδειγμένα αρέσκεται στα δύσκολα. Μάλιστα η ομάδα της Ροδιάς έχασε τη νίκη από τα …χέρια της, όταν ισοφαρίστηκε στο 90΄. Νωρίς το γκολ της Φλόγας με τον Κατσαούνη στο 5΄, που πήρε την μεταβίβαση του Χίλα.

Ο Νάτσης ισοφάρισε 1-1 στο 28΄, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πως δεν τηρήθηκε το φερ πλέι.
Η πρώτη ανατροπή έγινε από τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν με τον Στούπα στο 38΄, για να ισοφαρίσει αμέσως με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Μπαντούνας στο 43΄. Η Φλόγα πέρασε πάλι μπροστά στο σκορ 3-2 με το πέναλτι που κέρδισε ο Κατσαούνης και εκτέλεσε εύστοχα ο Μητρόπουλος στο 72΄, ο οποίος αποβλήθηκε στο 76΄.
Παίζοντας με 10 παίκτες η Φλόγα, δέχτηκε την ισοφάριση 3-3 από την κεφαλιά του Τσαμτσούρη στο 90΄.

ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ: Τσάκας, Μπουρνάκας (46’ Πιχλίνσκι), Αθανασόπουλος (70’ Παπαδόπουλος), Τσαμτσούρης, Στούπας, Αγγελής (46’ Μεσσήνης), Γκάνιας (82’ Πελεκάνος), Νταλαμάρας, Νάτσης, Παλούκης, Διαμαντόπουλος. ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Γεωργίου, Χίλα, Ραμπαβίλας, Γιαννόπουλος, Σπανός, Χριστόπουλος, Μετζάϊ (55’ Κουνάβης), Τσιάπι (77’ Τσάμης), Κατσαούνης (90’ Θεοχαρόπουλος), Μπαντούνας (85’ Λιακόπουλος), Μητρόπουλος.

Φοίνικας / Ζήρια – ΠΑΟΚ Π. 5-0

Αν και το πρώτο γκολ ήρθε με ημίωρη καθυστέρηση, ο Φοίνικας / Ζήρια αξιοποίησε τον υπόλοιπο χρόνο για να φτάσει στο τελικό 5-0. Το 2-0 σημειώθηκε στο 50΄ από τον Παρτάλη, για να ακολουθήσουν δυο γκολ του Κλάιντι Μπάσα (61΄, 74΄), πριν ολοκληρώσει το σκορ στο 5-0 ο Διγγελόπουλος στο 85΄.
Φοίνικας / Ζήρια: Tσάκωνας (83΄ Ραυτόπουλος), Μούκας, Ντολάνι, Ασημακόπουλος, Νγκέλα, Γεωργακόπουλος, Ψυχογιάννης (65΄ Καραμάνος), Τέρπος, Τριανταφύλλου (55΄ Διγγελόπουλος), Μάλλιος (46΄ Παρτάλης), Μπάσα.

Αχιλλέας Καμαρών – Αργυρά 1-2

Πρώτες απώλειες στις Καμάρες για τον Αχιλλέα και απρόβλεπτες ίσως συγκρίνοντας την μέχρι τώρα ασταθή αγωνιστική πορεία της Αργυράς, που για μια ακόμα φορά διατήρησε την νικηφόρα παράδοση σε βάρος του Αχιλλέα.

Κακή η μέρα για τον Αχιλλέα, τυχερή για την Αργυρά, που πήρε το «διπλό» στις Καμάρες με σκορ 2-1. Χαρακτηριστικό για τους φιλοξενούμενους που σκόραραν στην πρώτη τους προσπάθεια απέναντι στην εστία του Μακρή με τον Π. Θεοδωρακόπουλο στο 10΄, ύστερα από μακρινό φάουλ και αδράνεια της άμυνας του Αχιλλέα.
Πριν την ανασύνταξη των γηπεδούχων ο Πιτταράς που είχε περάσει αναγκαστική αλλαγή, μεγάλωσε την απόσταση στο σκορ διαμορφώνοντας το 2-0 της Αργυράς.

Περισσότερο στο β΄ ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή του ο Αχιλλέας. Μια αντίδραση που άργησε να φέρει τη μείωση του σκορ 1-2 με τον Καρέλη που ελευθερώθηκε και σούταρε εκτός περιοχής στο 91΄, ενώ αμέσως μετά σταμάτησε με οφσάιτ ο Θεοφανόπουλος που έφευγε απέναντι στην εστία του Δανιήλ, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες της ομάδας των Καμαρών.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Μακρής, Μανέ, Χριστόπουλος, Ντακούλιας (56΄ Νικολάου), Μπαρμπούνης, Μπουλούμπασης (30΄ λ.τ. Καρέλης), Καραμπούλας (73΄ Μπαζός), Νανάκος (37΄ Ιατρόπουλος), Θεοφανόπουλος, Μπαμπίλης, Μαρής

ΑΡΓΥΡΑ: Δανιήλ, Γ. Σταματάκης, Ανδρ. Σταματάκης, Μπεντεβής, Μ. Διαμαντόπουλος, Μαραθεύτης, Π. Θεοδωρακόπουλος, Ζαπατίνας, Καψάλης (76΄ Σταύρου), Κουτσούκης (13΄ λ.τ. Πιτταράς (87΄ Φερτάκης), Παναγόπουλος (70΄ Παπιλίδης)

Αστέρας Τέμενης – Αετός Ρίου 1-1

Την πρώτη του νίκη αναζήτησε ο Αστέρας σε ένα ακόμα παιχνίδι, από το οποίο μπορεί στο τέλος να αποχώρησε ικανοποιημένος, βλέποντας τον φιλοξενούμενο Αετό να προηγείται στο 77΄ και να ακολουθεί η άμεση ισοφάριση 1-1 στο 80΄. Πολλές οι φάσεις στα δυο τέρματα, ο Αστέρας με το δοκάρι του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου στο 24΄, είχε την καλύτερη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Στο 75΄ αποβλήθηκε ο Κατσιούρας από τον Αετό, αλλά στο 77΄ η ομάδα του Ρίου είχε στην κόντρα το 0-1, με πάσα του Λάγιου στον Σούλι που σκόραρε. Ο Αστέρας έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Γιάννη Αγγελόπουλο στο 80΄, ο οποίος από την ώρα που πέρασε στο γήπεδο «φρέσκος», ήταν με την ταχύτητά του μόνιμη απειλή για την εστία του Καραλή.

Αστέρας Τέμενης: Σταμόπουλος, Δορλής, Γ. Χριστόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Παπαδιονυσίου, Α. Αγγελόπουλος (58΄ Ι. Αγγελόπουλος, Πολυχρονόπουλος (91΄ Πολίτης), Δαλιάνης, Χρ. Χριστόπουλος, Μιχαλόπουλος, Ρότσκας.
Αετός Ρίου: Καραλής, Ζακυνθινός, Μαρουντάς, Ιντζές, Ζήκος, Στάμος (66΄ Αποστολόπουλος), Σούλι, Λάγιος, Μπαλαλάςς, Ζαφειρόπουλος (46΄ Κατσιμήγας), Κατσιούρας.

Απόλλων Αιγίου – Ανω Καστρίτσι 1-2

Είχε ταχύτητες στην επίθεση το Α. Καστρίτσι, αλλά και ευάλωτη σχετικά άμυνα, που δεν μπόρεσε να …νικήσει ο Απόλλων. Βρέθηκε να χάνει 0-1 από το 27΄ με το γκολ του Μπούρδου και 0-2 πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της επανάληψης. Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους στην προσπάθεια επιστροφής στο παιχνίδι. Πριν μειώσουν στο τελικό 1-2 με τον Μαρή στο 72΄, είχαν μείνει με 10 παίκτες από το 58΄ όταν από λάθος αποβλήθηκε ο Γκέργκι (είχε κάνει το φάουλ ο Θεοτοκάτος), ζήτησαν το φάουλ δοκάρι του Μαρή γκολ και πέναλτι σε ανατροπή του Θεοτοκάτου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Προδρομάκης, Λιακόπουλος, Κεφαλονίτης, Γκέργκι, Ν. Αγγελόπουλος, Τρακαδάς, Μανίκας (79’ Π. Αγγελόπουλος), Κωνσταντίνου, Θεοτοκάτος, Μαρής, Θ. Αναστασόπουλος.

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ: Τζικόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Γεωργίου (78’ Καρδάρας), Ηρειώτης, Αρκαντίνης, Μέρμελας, Χαϊράνι, Κυριακόπουλος (66’ Νικολακόπουλος), Καμηνιώτης, Μπαγιώργος (69’ Ραυτόπουλος), Μπούρδος (66’ Δουληγέρης).

ΑΕ Δρέπανου – Αβυθος 2-2

Στο γήπεδο Προαστείου μπορεί να …χάλασε το ρολόι του διαιτητή Παπαχρήστου, αφού από τα 4 λεπτά καθυστέρησης που έδειξε στο φινάλε του αγώνα Δρέπανο – Άβυθος, σφύριξε τη λήξη στο 104!, όπως αναφέρεται από τους ανθρώπους της Αβύθου, που έχουν στη διάθεσή τους και το βίντεο του αγώνα.
Στο 38΄ προηγήθηκε 1-0 το Δρέπανο με τον Καψάλη, ισοφάρισε 1-1 ο Καραΐνδρος στο 51΄ και ο Ευθυμίου στο 70΄ έβαλε μπροστά την ομάδα της Αβύθου, που είχε ευκαιρίες να το τελειώσει νικηφόρα.

Εκείνο που τάραξε τα …νερά στο φινάλε, ήταν η μεγάλη καθυστέρηση που κρατήθηκε από τον Παπαχρήστο, η οποία απέφερε την ισοφάριση 2-2 με το γκολ του Τσιάκαλου στο 102΄, γεγονός που εκνεύρισε τους παίκτες της Αβύθου, για να δεχτούν την κόκκινη κάρτα στο 103΄ οι: Ροδόπουλος, Μπιρμπίλης.

ΑΕ ΔΡΕΠΑΝΟΥ: Κορτέσης, Βίσας, Καριώρης, Χάιδας, Αγγελόπουλος (61’ Κατσαμάνης), Τσοτσόλης, Καρέλας (84’ Αντωνέλος), Τσάκας (61’ Τσιάκαλος), Δημάκης, Καψάλης, Καττές (56’ Μονοκρούσος).

ΑΒΥΘΟΣ 2017: Παναγιωτόπουλος, Λελούδας, Ροδόπουλος, Μακρής, Κανάγιας, Χρυσανθόπουλος, Ευθυμίου (83’ Βαγενάς), Μπιρμπίλης, Καραΐνδρος, Μούτσα (89’ Χριστόπουλος), Λαμπίρης (71’ Παπαγεωργίου).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr