background img
banner
banner

Έτοιμη για νέες διεκδικήσεις η Εμπορική Ενότητα

ΤΟΝ… ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΡΑΤΑ Ο ΛΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Επαφές σε καθημερινό επίπεδο με εμπόρους και επαγγελματίες πραγματοποιεί ο επικεφαλής της «Εμπορικής Ενότητας» Λάμπης Παπαδόπουλος, ο οποίος… πιάνει τον σφυγμό της τοπικής αγοράς και αναζητεί λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Όπως ο ίδιος αναφέρει, ΄΄εδώ και πολλούς μήνες με κύριο στόχο τα προβλήματα των Εμπόρων της Αιγιαλείας, δίνουμε δυναμικά το «παρών» σε ομάδες εμπόρων που μας καλούν και ζητούν ενημέρωση και στήριξη στα καθημερινά μας ζητήματα΄΄.

Ο τ. πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Εμπορική Ενότητα», βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι με εμπόρους και επιχειρηματίες της περιοχής μας αφουγκράζεται και προσπαθεί να βρει λύσεις στα προβλήματα τους και ετοιμάζεται εκ νέου, σαν έτοιμος από καιρό, να διεκδικήσει ποιοτική και ποσοτική ανάπτυξη στην μικρομεσαία επιχείρηση.
Απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης, μιλάει με διαφορετικούς εμπόρους απ’ όλη την Αιγιάλεια, για τον ίδιο λόγο που συναντάει καθημερινά φορείς της περιοχής, για να μπορέσει μαζί με άξια στελέχη και σε συνεργασία με όλες τις υγιείς ομάδες να επιτύχει να βρεθούν λύσεις για τα δύσκολα καθημερινά προβλήματα των μαγαζιών.

Συγκροτεί ψηφοδέλτιο

Ήδη, τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της παράταξης, ΄΄στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το αργότερο στις 31 Ιανουαρίου του 2020, έχει στο πλευρό του ένα υγιές ψηφοδέλτιο με πολλούς νέους εμπόρους που θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά έτσι ώστε ο απαξιωμένος Εμπορικός Σύλλογος να μπορέσει τελικά να πάρει τη θέση που του ανήκει στο συνδικαλιστικό γίγνεσθαι, όπως έγινε το 2017 επί προεδρίας του που ήταν παρών σε όλες τις δράσεις και τους συνδικαλιστικούς αγώνες της Αχαΐας, σε πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο όργανο, αλλά και σε συνδικαλιστικούς αγώνες, παρουσίες και ομιλίες του στο ανώτατο όργανο στην ΕΣΕΕ στην Αθήνα!΄΄.

Σημειώνει ακόμη τα ακόλουθα: ΄΄Η «Εμπορική Ενότητα» είναι καθ’ όλα έτοιμη για νέες διεκδικήσεις, μακριά από τα κακέκτυπα του παρελθόντος, ανοικτή σε νέες θέσεις και προτάσεις, με κύριο στόχο να ανοίξει επιτέλους διάπλατα τις πόρτες ενός Συλλόγου που βρίσκεται σε παρακμή, σε όλους ανεξαιρέτως τους εμπόρους και να ξαναφέρει στο πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο την διαφάνεια, την τήρηση του Καταστατικού, την αξιοπρέπεια το ήθος και το αγωνιστικό πνεύμα που δυστυχώς η νυν διοίκηση τα έχει εξαφανίσει ολοκληρωτικά!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr