background img
banner
banner

Έφτασαν τις 400 οι εξουσιοδοτήσεις…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

Αυξάνεται ο αριθμός των κατοίκων της Ανατολικής Αιγιάλειας που προχωρούν σε εξουσιοδοτήσεις για την κατάθεση αγωγής με κύριο αίτημα τα έργα αποκατάστασης και το οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ Αιγείρας. Οι υπογραφές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 400 τη στιγμή που τα ασφαλιστικά μέτρα είχαν καταθέσει 220 άτομα κι αυτό ελήφθη υπόψη στην εξέτασή τους ως ισχυρό στοιχείο.
Ήδη, η Επιτροπή Αγώνα κυκλοφορεί το έντυπο εξουσιοδότησης που μπορούν να υπογράφουν οι κάτοικοι και να το αποστείλουν ως και σήμερα Τετάρτη, ενώ ο στόχος είναι να υπερκαλυφθούν οι 500 υπογραφές.

Οι εξουσιοδοτήσεις παραδίδονται στις δικηγόρους της Επιτροπής Αγώνα Ζωή Κωνσταντοπούλου και Μαρία Νικολοπούλου για την κατάθεση της αγωγής με κύριο αίτημα τα έργα αποκατάστασης και το οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ. Η Επιτροπή έχει αναρτήσει το έντυπο εξουσιοδότησης που μπορούν να υπογράφουν οι πολίτες και να το αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Επιτροπής Αγώνα: [email protected].

Σημειώνεται ακόμη πως όσοι υπογράψουν δεν έχουν καμία υποχρέωση να παρευρίσκονται στη δίκη που θα διεξαχθεί αφού εξουσιοδοτούν γι αυτό τις δικηγόρους.

΄΄Η όσο το δυνατό μεγαλύτερη συγκέντρωση υπογραφών για την κατάθεση της εξουσιοδότησης, αποτελεί ένα τρανταχτό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: “Να τερματιστεί το διαχρονικό έγκλημα ενάντια στο περιβάλλον, την υγεία των κατοίκων και το μέλλον του τόπου. Είμαστε αποφασισμένοι να το επιβάλλουμε με τον αγώνα μας΄΄, αναφέρουν τα μέλη της Επιτροπής…


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr