background img
banner
banner

Ανοιχτές καρδιές… στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΝΟΥΝ ΧΑΡΑ!

Οι τρεις πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας ήταν γεμάτες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, γλυκά και ευχές για τους εκπαιδευόμενους του Ε.Κ.Α.ΜΕ. εξαιτίας των καθημερινών επισκέψεων των σχολείων και όχι μόνο της Αιγιάλειας. Πριν όμως από τις επισκέψεις η εθελόντρια του Κέντρου κα Ρούλα Ανδρικοπούλου αφιέρωσε μια ολόκληρη μέρα στην περιποίηση προσώπου των εκπαιδευτριών για να «λάμπουν» στις γιορτές.

Τη Δευτέρα το ΕΚΑΜΕ γέμισε Αγιοβασιλάκια από την Γ’ την Δ’, την Ε’ και την ΣΤ’ τάξη του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου τα οποία τραγούδησαν με τις φλογέρες τους και δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Συνοδεύονταν από τους εκπαιδευτικούς Μαράντη Χρήστο, Πανούτσο Χρήστο, Μιχαλοπούλου Αθηνά, Τζελέπη Αιμίλιο, Λιαρομάτη Γεωργία, Τσιάτσιου Παρασκευή-Σταματία και Παπαγγελόπουλο Άγγελο οι οποίοι με υπομονή και φροντίδα καθοδηγούσαν τους μικρούς μαθητές.

Την Τρίτη το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου συνοδευόμενο από τον Δ/ντη κ. Τριαντάφυλλο Κιντή και τις εκπαιδευτικούς κα Διονυσία Δαλιάνη και Κα Σοφία Οικονομοπούλου επισκέφθηκε το Ε.Κ.Α.ΜΕ. και με μια αξιοσημείωτη οργάνωση έστησαν τα σκηνικά τους και παρουσίασαν την «Αγέλαστη Πολιτεία». Οι μικροί ηθοποιοί αποδείχτηκαν ιδιαίτερα ταλαντούχοι και εντυπωσίασαν τους εκπαιδευόμενους του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Την ίδια μέρα ευχές και πάρα πολλά καπάκια δέχτηκαν οι άνθρωποι του Ε.Κ.Α.ΜΕ. και από τη Δ/ντρια κα Νατάσα Καμπούρη και εκπροσώπους της μαθητικής κοινότητας του Γενικού Λυκείου Ακράτας: Νικόλαο Σταθακάρο, Μαρία Αραπάκη και Ηλία Ρίζα. Ξεναγήθηκαν στο χώρο του Κέντρου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Ζωντάνεψε» ο «Μικρός Πρίγκιπας»!

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αιγίου ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια των εκπαιδευομένων του Κέντρου το θεατρικό «Μικρός Πρίγκιπας» και τα μηνύματα ανιδιοτελούς αγάπης του έργου ζέσταναν τις καρδιές τους. Οι καθηγήτριες κα Ελένη Παναγιωτοπούλου και κα Αγάθη Δούκα συνόδευαν τους μαθητές και οργάνωσαν την όμορφη επίσκεψη.

Την ίδια μέρα οι κυρίες Βιβή Παξινού και Μιρέλλα Πριάση του Συλλόγου «Συνάνθρωποι» επισκέφθηκαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. και αφού γνώρισαν τους εκπαιδευομένους και αντάλλαξαν ευχές υποσχέθηκαν να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια. Επίσης ο καθηγητής κ. Δημήτρης Μασαούτης με εκπροσώπους του 15μελούς συμβουλίου του 2ου Λυκείου τους μαθητές Τσουρέκη Λουκά, Ευσταθιού Βασίλη, Νικολέττα Γκόφα και Γιώργο Ζορμπά έφεραν στο Κέντρο πλαστικά καπάκια που είχαν συγκεντρώσει στο σχολείο τους και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της ξενάγησης και προθυμία να προσφέρουν τη βοήθειά τους όποτε χρειαστεί.

Παιδιά γεμάτα ευαισθησίες με αγνές, εύπλαστες ψυχές που φροντίζουν να τις κατευθύνουν σωστά οι εκπαιδευτικοί τους είναι η λύση για να εξαλειφθούν παντελώς φαινόμενα ανισότητας, ρατσισμού και βίας. Οι άνθρωποι του Ε.Κ.Α.ΜΕ. νιώθουν τιμή και ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέποντας τόσους πολλούς ανθρώπους να αγωνίζονται στο πλευρό τους για όλα αυτά, μέσω ανακοίνωσής τους, τους ευχαριστούν όλους μέσα από την καρδιά τους και τους εύχονται Καλά Χριστούγεννα με υγεία!


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr