background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στο Ρίο τα σπουδαία με το παιχνίδι Ψαθόπυργος – Φοίνικας/Ζήρια

ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟ Α. ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ

Ο πρωτοπόρος Ψαθόπυργος υποδέχεται το Σάββατο στο Ρίο τον 3ο της βαθμολογίας Φοίνικα / Ζήρια, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής. Η εντός έδρας στατιστική του αήττητου εκεί Ψαθόπυργου με πέντε νίκες μια ισοπαλία, δυσκολεύει την αποστολή του Φοίνικα / Ζήρια, που θέλει να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα στο Ρίο.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, η αντίδραση του Αστέρα Τέμενης για την απομάκρυνση από τις τελευταίες θέσεις, δεν έχει ακόμα φανεί. Με καλή απόδοση στα δύσκολα παιχνίδια, ο Αστέρας αισιοδοξεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην Τέμενη από το Άνω Καστρίτσι, που ακολουθεί τον Ψαθόπυργο στην 2η θέση.

  • Ο Αετός Ρίου παίζει στο «Κάνιστρας» με τον ουραγό ΠΑΟΚ Π., βρίσκεται πολύ κοντά σε μια ακόμα νίκη.
  • Δεν κερδίζει, αλλά ούτε και χάνει εύκολα εκτός έδρας η Άβυθος 2017, που στο «Κάνιστρας» θα βρει απέναντί της τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.
  • Δεν υπάρχει πρωταγωνιστής στο παιχνίδι Ζαβλάνι / Αίας – Αργυρά, σε ένα ντέρμπι που θα παίξει ρόλο η τύχη και σε πόσο καλή φόρμα θα βρεθούν τα αντίπαλα σωματεία στο γήπεδο της Αγυιάς.
  • Την προτελευταία της βαθμολογίας ΑΕ Δρεπάνου υποδέχεται η Φλόγα στην Ροδιά. Για να σιγουρέψει το «τρίποντο» η Φλόγα, θα χρειαστεί να φορέσει τα …καλά της, χωρίς να υποτιμήσει τον αντίπαλο.
  • Ντεμπούτο ο νέος προπονητής Γιώργος Αμασιάδης στον πάγκο του Αχιλλέα Καμαρών, στον οποίο τυχαίνει να ξεκινήσει με το δύσκολο παιχνίδι στις Καμάρες, κόντρα στον Πανιώνιο / Αχιλλέα.
  • Απέχει πολύ καιρό από μια νίκη ο Απόλλων Αιγίου. Του δίνεται η ευκαιρία να κάνει τώρα μια καλή προσπάθεια στην Ροδιά, με τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό Πατρών.

Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr