background img
banner
banner

Δυνατή παράταξη και μετά τις εκλογές

ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΟΥΤΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Η ανεξαρτητοποίηση του μέλους της Κοινότητας Αιγίου, Σωκράτη Μαυρίδη από τη δημοτική παράταξη “Αιγιάλεια Αύριο”, δε φαίνεται ότι αιφνιδίασε τον επικεφαλής Χρήστο Γούτο, ο οποίος με δήλωσή του στo protionline.gr, τόνισε την ανάγκη η παράταξη να συνεχίσει με όσους πραγματικά ευνοούν αυτά που λένε.

“Ο κ. Μαυρίδης με έπεισε να αποσύρω την πρόταση διαγραφής του, μία εβδομάδα πριν, ζητώντας να παραμείνει ενεργό μέλος της παράταξής μας. Τί άλλαξε τόσο γρήγορα; Τώρα μπορεί να φωτογραφίζεται με τον κ. Καλογερόπουλο”, ήταν τα λόγια του Γούτου που προχθες το βράδυ είχε προσκαλέσει τους υποψηφίους του συνδυασμού του σε δείπνο ενημέρωσης και επιβεβαίωσης της δυναμικής της παράταξης.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκε σχεδόν το σύνολο των υποψηφίων, περί τα 60 άτομα, εκλεγμένοι και μη που πήγαν στην Dolce Vita στην Κοινότητα Σελινούντα, να ακούσουν τον αρχηγό τους.

Γούτος: “Θα προχωρήσουμε και σε μηνύσεις αν χρειαστεί”

“Ήθελα να γίνει αυτή η συνάντηση και θα ακολουθήσουν κι άλλες, γιατί η παράταξή μας πρέπει να μείνει ενωμένη και δυνατή. Δυστυχώς, δικαιωθήκαμε με τον κ. Καλογερόπουλο, δεν είχε πρόταση για τα σκουπίδια, αλλά φόρτωσε και άλλα τέλη στους δημότες.

Κακώς δε συμμετέχουμε στα συμβούλια των Νομικών Προσώπων και των δημοτικών επιχειρήσεων, γιατί ο δήμαρχος αγνόησε τον νόμο. Έχουμε προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, πριν το υπουργείο ξεκαθαρίσει απόλυτα την κατάσταση, και θα προχωρήσουμε και σε μηνύσεις αν χρειαστεί, προκειμένου να τηρηθούν τα νόμιμα”, είπε ο Χρήστος Γούτος στα στελέχη του, που πήραν οι περισσότεροι το λόγο και επικρότησαν τη στάση του επικεφαλής απέναντι στη δημοτική αρχή, αλλά και στο θέμα που προέκυψε με την διαγραφή του προέδρου της Κοινότητας Αιγίου. Το επόμενο βήμα όπως αποκάλυψε ο κ. Γούτος στην προχθεσινοβραδινή συνεστίαση είναι η συγκρότηση Επιτροπών με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων, για την ενεργή συμμετοχή στα θέματα που απασχολούν τους δημότες σε όλα τα επίπεδα.

Ο επικεφαλής, επισήμανε στο διάλογο που ακολούθησε ότι η παράταξη “Αιγιάλεια Αύριο”, είναι η μεγαλύτερη και πως ο δήμος χάθηκε εξαιτίας “ανίερων συμμαχιών που εξαργυρώθηκαν με θέσεις, όπως αποκαλύφθηκε”.

Το συμπέρασμα της συνάντησης είναι πως παρά την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, η μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Αιγιαλείας παραμένει σε εγρήγορση, πρωτοφανής σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει από προηγούμενες θητείες, με τον Χρήστο Γούτο να μην μένει θεατής των εξελίξεων αλλά πρωταγωνιστής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr