background img
banner
banner

Επαφές, βραβεύσεις και… διαγωνισμός!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Πλούσια δράση αναπτύσσει το Δ.Σ. του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιάλειας. Τις τελευταίες μέρες προχώρησε σε συνάντηση με τον προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. Αιγίου, ενώ βράβευσε και δύο ανθρώπους για την προσφορά τους στην κοινωνία. Ακόμη, προχωρά σε διαγωνισμό καλύτερης εορταστικής βιτρίνας.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος Μαίρη Χρονοπούλου, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Ντερντές και η Γενική Γραμματέας Ντία Παναγοπούλου, παρέδωσαν στον Διευθυντή κ. Καραμάνη το υπόμνημα της εισήγησης, που εστάλη στο αρμόδιο Υπουργείο και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το μέλλον της Δ.Ο.Υ Αιγίου, ευχόμενοι την άμεση αναπλήρωση προσωπικού και αναβάθμιση των τοπικών υπηρεσιών. Στο κλείσιμο της συνάντησης αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος, ευχόμενοι τόσο στον ίδιο όσο και στο προσωπικό χρόνια πολλά στην Διεύθυνση της Δ.Ο.Υ Αιγίου με Τοπικούς Οίνους από τα Οινοποιεία της Αιγιαλείας.

Βραβεύσεις

Τον Ηλία Σωτηρόπουλο, εργαζόμενο στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Αιγιαλείας βράβευσε ο Σύλλογος το μεσημέρι της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου. Μέλη του προεδρείου δώρισαν συμβολικά στον Ηλία Σωτηρόπουλο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, επαινώντας το έργο του στην καθαριότητα της πόλης. Εκείνος από την πλευρά του, ευχαρίστησε θερμά τους εμπόρους, που τον έχουν αγκαλιάσει και υποστηρίζουν το έργο του, ιδιαίτερα τον έμπορο Νίκο Καρκατσέλο, ενώ επεσήμανε και τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει καθημερινά στην καθαριότητα του κέντρου της πόλης, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για εξεύρεση λύσης στην καθαριότητα και ανάδειξη της Τρίγωνης Πλατείας, μέσα από την κοινή προσπάθεια και συνεργασία όλων.

Επίσης, την ίδια μέρα ο Σύλλογος βράβευσε την παγκόσμια Πρωταθλήτρια Νεανίδων στο kickboxing , Γεωργία Καραφλού. Μέλη του Προεδρείου δώρισαν συμβολικά στην Γεωργία Καραφλού, παιδί εμπορικής πολύτεκνης οικογένειας, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με την ευχή από καρδιάς για μία δυναμική συνέχεια, που θα την κρατήσει στην κορυφή του κόσμου και θα συνεχίσει να κάνει υπερήφανους όλους εμάς τους Αιγιαλείς. Η νεαρή αθλήτρια τόνισε την ανάγκη στήριξης και ενδυνάμωσης του αθλητικού πνεύματος , ιδιαίτερα στην νεολαία.

Βραβεύσεις για τις καλύτερες βιτρίνες

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εορτών, καλεί όλα τα μέλη του να στολίσουν τις βιτρίνες των καταστημάτων τους, εντυπωσιακά και λαμπερά.

Όπως τονίζει σε δελτίο Τύπου, ΄΄ο εορταστικός στολισμός θα συμβάλει στη δημιουργία του εορταστικού κλίματος, δίνοντας χρώμα και ζωή στους δρόμους της πόλης και επιδρώντας θετικά στους μικρούς και μεγάλους καταναλωτές. Κατά την διάρκεια των εορτών θα διεξαχθεί διαγωνισμός καλύτερης εορταστικής βιτρίνας.
Επιτροπή αποτελούμενη από συμπολίτες μας, ειδικούς σε στολισμό και διάκοσμο, θα περιοδεύσει στα καταστήματα την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, για να φωτογραφίσει και να αξιολογήσει τις δημιουργίες των συναδέλφων, αναδεικνύοντας τις τρεις πιο ευφάνταστες και λαμπερές βιτρίνες της πόλης μας, δίνοντας και τις αντίστοιχες τιμητικές πλακέτες΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr