background img
banner
banner

Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας των “Joung Leaders” η Χριστίνα Αλεξοπούλου

Τριήμερη επίσκεψη σε Μόναχο και Βερολίνο, πραγματοποιεί Ελληνική Αντιπροσωπεία πολιτικών στελεχών νέας γενιάς, με επικεφαλής την Βουλευτή Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η επίσκεψη αυτή, που διοργανώνεται από το ίδρυμα Hanns Seidel Stiftung, εντάσσεται στο πρόγραμμα ανταλλαγών “Joung Leaders” και προβλέπει συναντήσεις και συνομιλίες με μέλη του Γερμανικού Κοινοβουλίου, πάνω στα ζητήματα του μεταναστευτικού, του τουρισμού, της οικονομίας και άλλα.

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, η Αντιπροσωπεία αφού ενημερώθηκε πάνω σε θέματα ψηφιακής διακυβέρνησης και καινοτομίας, επισκέφθηκε το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, όπου συναντήθηκε με τον Κοινοβουλευτικό Υφυπουργό, κ. Norbert Barthle, που ασκεί τα καθήκοντα του Εντεταλμένου για την Ελληνογερμανική Συνέλευση, της οποίας η δομή, τα προγράμματα και οι προοπτικές, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Τα πρώτα συμπεράσματα των επαφών, σύμφωνα με την κυρία Αλεξοπούλου, δείχνουν ξεκάθαρα την αλλαγή του κλίματος για τη χώρα μας, που έχει επιφέρει στην Ευρώπη και ειδικότερα στη Γερμανία, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις νέες επενδυτικές προοπτικές που ανοίγονται στο μέλλον.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr