background img
banner
banner

Ζήτησε μέτρα για ασφαλείς γιορτές αλλά και καθημερινή διαβίωση

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Συνάντηση με τονΔιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας ,Αστυνόμο Ά , κ. Ροδόπουλο Βασίλειο, πραγματοποίησε τη Δευτέρα το απόγευμα, ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, με την Πρόεδρο Χρονοπούλου Μαρία, τον Αντιπρόεδρο Ντερντέ Δημήτρη και τη Γ. Γραμματέα Παναγοπούλου Αρχοντία, όπου και ζητήθηκε να ληφθούν μέτρα εν’ όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, με σκοπό τις ασφαλείς αγορές και την διαβίωση των πολιτών. Ζήτησαν: Εντατικούς ελέγχους παρεμπορίου στην Λαϊκή Αγορά και στους περιμετρικά από αυτήν δημοτικές οδούς.

Εξάλειψη της άναρχης διπλής στάθμευσης στην δημοτικές οδούς Κανελλοπούλου, Κορίνθου, Κλεομένους Οικονόμου, κυρίως στην οδό Μητροπόλεως, που προκαλείται κυκλοφοριακό χάος σε ώρες αιχμής. Ενίσχυση περιπολιών της ομάδας ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ τόσο την ημέρα όσο και τις νυχτερινές ώρες για την ασφαλή διαβίωση των πολιτών και την αποτροπή διαρρήξεων σε εμπορικά καταστήματα με σημαντικές ζημιές για τον κάθε επαγγελματία.

Επιπλέον τα μέλη του προεδρείου κατέθεσαν στον Αστυνόμο Α΄ το Ερωτηματολόγιο, το οποίο αποτελεί μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση του Συλλόγου, σε δείγμα 500 εμπόρων, με ερωτήματα-αιτήματα, που αφορούν τις αρμοδιότητές της αστυνομίας. ΄΄Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Καλά και Ασφαλή Χριστούγεννα για όλους μας΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Συλλόγου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr