background img
banner
banner

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Δια… χειρός Τσεκλένη μεγάλη νίκη με ΑΣΣ Αμαλιάδας (72-70)

Ο Παναγιώτης Τσεκλένης “καθάρισε” ένα ακόμη φετινό ντέρμπι για τον Ήφαιστο/Αχιλλέα με τρίποντο σχεδόν στην εκπνοή (όπως και με τον Κεραυνό πριν από λίγες εβδομάδες). 5΄΄ πριν τη λήξη της παράτασης στον εντός έδρας συγκλονιστικό αγώνα με τον ΑΣ Σφήκα Αμαλιάδας, ευστόχησε έξω από τη γραμμή των 6,75 χαρίζοντας μία μεγάλη νίκη στην Αιγιώτικη ομάδα με 72-70. Στο χρόνο που απέμενε οι φιλοξενούμενοι πρόλαβαν να εκδηλώσουν επίθεση αλλά ο Μαναβόπουλος (κορυφαίος για την ομάδα του) με υπερένταση έκανε το λει απ αλλά δεν βρήκε στόχο. Έτσι γράφτηκε ο επίλογος σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, από τα καλύτερα που έχουν διεξαχθεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλούς ακόμη πρωταγωνιστές, με κορυφαίο σε διάρκεια τον Βεργανελάκη, αλλά και τους Δούβο, Οικονομόπουλο, ενώ καθοριστικά ήταν τα τρίποντα που πέτυχαν στο τέλος οι Βαγενάς και Κωνσταντόπουλος. Από τη Σφήκα εκτός του Μαναβόπουλου, πολύ καλός ήταν ο Νικολόπουλος και ο Κάλλης στην παράταση που πέτυχε κρίσιμα καλάθια.

Στα μισά της παράτασης δημιουργήθηκε ένταση στην κερκίδα μεταξύ φιλάθλων των δύο ομάδων η οποία συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του αγώνα. Μέχρι τότε όλα κυλούσαν ομαλά και μάλιστα στο σημείο που είχαν τοποθετηθεί οι 20 περίπου οπαδοί της Αμαλιάδας, κάθονταν και αρκετοί Αιγιώτες και στη διάρκεια του παιχνιδιού συζητούσαν μεταξύ τους. Κάτι είπε κάποιος, απάντησε κάποιος άλλος και κάπως έτσι ξεκίνησε η (λεκτική) ένταση που πάντως δεν πήρε διαστάσεις.
Με αρκετά λάθη σε βάρος και των δύο ομάδων η διαιτησία αλλά θα πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι το έργο τους ήταν δύσκολο καθώς το παιχνίδι είχε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις.

Διαιτητές: Κανελλόπουλος, Καμήτσος, Λαμπίρης. Δεκάλεπτα: 19-13, 36-34, 49-43, 60-60, 72-70.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Γιούπης): Βεργανελάκης 14, Δούβος 13(1), Τσεκλένης 13(3), Οικονομόπουλος 11(1), Ντούρος 4, Παπαδόπουλος 3, Βαγενάς 5(1, Δημόπουλος 4(1), Κωνσταντόπουλος 5(1), Μπιτσάκος, Λουκόπουλος.

ΑΣΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Νιπεργιάλης): Παπαθανασόπουλος, Παπαγιάννης, Αντωνόπουλος, Θεοδωρόπουλος 5(1), Κιούφης 7, Δασκαλόπουλος, Μαναβόπουλος 29, Κάλλης 12(2), Πίκιος 5(1), Αγραπιδάκης, Νικολόπουλος 12, Μαντούβαλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr