background img
banner
banner

Η διαφορετικότητα δεν αποτελεί εμπόδιο… | ΦΩΤΟ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ε.Κ.Α.ΜΕ. ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ

Την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία τίμησε την περασμένη Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του. Εκεί βρέθηκαν, το Ε.Κ.Α.ΜΕ. ΑμεΑ Αιγίου και το Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» Πάτρας.

΄΄Όλοι μαζί δηλώσαμε περίτρανα ότι η διαφορετικότητα δεν αποτελεί εμπόδιο στη ζωή μας, αλλά μια ευκαιρία για να προσπαθήσουμε, για να παλέψουμε για τα όνειρά μας, για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Στην εκδήλωση οι μαθητές μας τραγούδησαν, παρουσίασαν μουσικοκινητικά δρώμενα και έφτιαξαν κατασκευές. Το Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» παρουσίασε κι αυτό μουσικοκινητικά δρώμενα στα οποία πήραν μέρος και μαθητές του Σχολείου μας΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του σχολείου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο δήμαρχος Αιγιάλειας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.ΜΕ. ΑμεΑ Αιγίου Θόδωρος Στεφανίδης και η Κοινωνική Λειτουργός του Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» Σίλια Νεοφύτου.

Επίσης παραβρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του δήμου Γιώργος Ρούσσος και η Σύμβουλος της Τοπικής Ενότητας Αιγίου Αδαμαντία Παρίση.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας, ο οποίος συμμετείχε ενεργά, πρόσφερε πρωινό σε όλους που ετοίμασε με πολλή αγάπη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr