background img
banner
banner

Η «Εμπορική Ενότητα» σαν μια γροθιά…

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 31 ΓΕΝΑΡΗ

Μία δυνατή συσπειρωμένη ομάδα αποτελεί η παράταξη «Εμπορική Ενότητα» υποψήφια για τις εκλογές του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας που προσδιορίζονται για τις 31 Ιανουαρίου. Οι επαφές του Λάμπη Παπαδόπουλου και των ανθρώπων της παράταξης, καθημερινές πλέον, είτε με εμπόρους και επαγγελματίες είτε με εκπροσώπους άλλων φορέων και συλλόγων αλλά και πολίτες, έχουν έναν κοινό παρονομαστή: Την προσπάθεια όλων για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του εμπορικού κόσμου και των παραγωγικών τάξεων του τόπου.

Τα πρώτα ονόματα δείχνουν  την δυναμική

Ήδη, προχθές από την παράταξη ανακοινώθηκαν τα πρώτα 27 ονόματα που την απαρτίζουν, με τους δύο εξ αυτών ωστόσο να ενδέχεται να μην είναι υποψήφιοι παρότι έχουν υπογράψει ώστε να ενταχθούν στην παράταξη.

Οι πρώτοι 25 λοιπόν υποψήφιοι με την ‘’Εμπορική Ενότητα’’, είναι: 1) Αργυρόπουλος Αντώνης, 2) Αντωνόπουλος Νικόλαος, 3) Βαγενά Χρυσούλα, 4) Γεωργίου Μιχάλης, 5) Ζαχαράκης Αλέξιος, 6) Θανέλλας Απόστολος, 7) Κερκελές Βασίλης, 8) Καβούνη Μαρία, 9) Κουλούρης Κωνσταντίνος, 10) Λάγαρης Γιώργος, 11) Λαμπίρης Παναγιώτης, 12) Λινάρδου Αλεξάνδρα, 13) Λελούδας Δημήτρης, 14) Μακρής Αθανάσιος, 15) Μάρκουλας Ιωάννης, 16) Ξυνός Βασίλης, 17) Παναγόπουλος Νίκος, 18) Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, 19) Πετρόπουλος Ιωάννης, 20) Ροδόπουλος Δημοσθένης, 21) Σπυρόπουλος Χρήστος, 22) Σταματόπουλος Άγγελος, 23) Τζάκης Γιώργος, 24) Φράγκος Δημήτρης, 25) Χονδόλια Νικολέτα.

Συνάντηση με τον Χρήστο Γούτο

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλαίσιο των επαφών με τους παράγοντες του τόπου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Χρήστος Γούτος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο ψηφοδέλτιο του κ. Παπαδόπουλου και τόνισε στον επικεφαλής ότι η ευθύνη είναι μεγάλη, ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας πρέπει να ξαναβρεί το κύρος του και να μπορέσει να αντιμετωπίσει με επιτυχία τα τόσα πολλά προβλήματα που δυστυχώς αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της περιοχής.

«Η ώρα των μεγάλων  διεκδικήσεων πλησιάζει!»

΄΄Ήγγικεν η ώρα που οι έμποροι του δήμου της Αιγιαλείας μετά από πολύ καιρό θα πάρουν και πάλι στα χέρια τους τα ηνία του συλλόγου, για να επέλθει επιτέλους η κάθαρση και η διαφάνεια, ξεφεύγοντας από τις (μαύρες μέρες) ενός συλλόγου που τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει να επιδείξει τίποτα το θετικό.

Η ώρα των μεγάλων διεκδικήσεων πλησιάζει!΄΄, αναφέρει ο Λάμπης Παπαδόπουλος, προσθέτοντας: ΄΄Καλούμε όλους τους εμπόρους να συνταχθούν στο πλευρό μας για να επιτύχουμε λύσεις στα προβλήματά μας, δίνοντας τα χέρια, μονοιασμένοι, με σεμνότητα και ταπεινότητα! Ως επικεφαλής του συνδυασμού, σεβόμενος και τηρώντας την εντολή των συνυποψηφίων μου, έχω την τιμή να δημοσιοποιήσω σήμερα τα πρώτα είκοσι επτά ονόματα, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο μας! Πρόκειται για γνωστούς Εμπόρους και επιχειρηματίες της περιοχής μας που έχουν δώσει το στίγμα τους στην τοπική αγορά και επιχειρηματικότητα! Θέλω και δημόσια να δηλώσω πως αισθάνομαι βαθιά τιμή και συγκίνηση για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, να είστε στο πλευρό μου! Όλοι μαζί θα δώσουμε και αυτόν τον αγώνα! Όλοι μαζί θα πιέσουμε! Όλοι μαζί θα φέρουμε λύσεις! Όλοι μαζί θα ανοίξουμε και πάλι τις πόρτες του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας σε όλους τους εμπόρους ανεξαιρέτως!΄΄.

Καταλήγει δε ως εξής: ΄΄Εσείς οι έμποροι είστε αυτοί που θα σηκώσετε τον πήχη και θα μας φέρετε σε τέτοια θέση έτσι ώστε να διεκδικήσουμε λύσεις στα καθημερινά αυξανόμενα και δυσεπίλυτα προβλήματά μας!΄΄


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr