background img
banner
banner

Η «Ποιοτική Αιγιάλεια» στο… πλευρό των Συλλόγων

ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Την έμπρακτη στήριξή της σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής αποδεικνύει η δημοτική παράταξη «Ποιοτική ΑιγιάλειαΑ», αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, η επικεφαλής της Βασιλική Ψυχράμη, παρευρέθη στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα του Παναιγιαλείου σε ιδιαίτερα όμορφο κλίμα, ενώ το μέλος της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» Στράτος Βαρδάκης παρακολούθησε τη χριστουγεννιάτικη συναυλία της Χορωδίας Αιγίου 1933, που φέτος στηρίχθηκε και από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Επρόκειτο για εκδηλώσεις δύο ιστορικών σωματείων της Αιγιάλειας που για δεκαετίες έχουν προσφέρει τόσα στην περιοχή.

«Έχουμε την υποχρέωση αλλά και την ευχαρίστηση να στηρίξουμε τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το έργο τους και μάλιστα σε καιρούς εξαιρετικά δύσκολους. Αφενός οι πολιτιστικοί σύλλογοι ανεβάζουν την ποιότητα της κοινωνίας μεταλαμπαδεύοντας τον Πολιτισμό στις επόμενες γενιές και αφετέρου τα αθλητικά σωματεία κρατούν τους νέους μας δημιουργικούς και τους μυούν στο «ευ αγωνίζεσθαι» και σε υγιή τρόπο ζωής και σκέψης», δήλωσε η κ. Ψυχράμη, τονίζοντας πως η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους…


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr